Hoquei patins

23.06.2007 11:52

Els dos blaugranes a la final (6-0)

La selecció d’Espanya ha arribat a la final del Mundial després de superar amb total comoditat Itàlia (6-0). Panadero i Mia Ordeig s’enfrontaran a Suïssa, que va derrotar l’Argentina de Carlitos López.

Intractables. Així s’estan mostrant els jugadors de Carles Feriche al llarg de tot el Mundial. I això és el què els ha portat a la final. La selecció espanyola s’ha desfet amb comoditat d’Itàlia (6-0) en el partit de semifinals i s’enfrontarà ara a Suïssa en la final que es disputarà aquest dissabte a les 22:00 hores. Una final on estaran presents els dos blaugranes Panadero i Mia Ordeig, però on no hi serà l’argentí Carlos López, eliminat en semifinals.

El partit es va posar de cara per a la selecció espanyola quan Gil va inaugurar el marcador als cinc minuts. Els italians van tenir oportunitats d’empatar el matx, però Trabal va estar impecable sota els tres pals.

Un altre gol de Panadero

A la represa, Panadero va ampliar diferències amb un gol nascut d’una recuperació de Marc Gual. Amb aquest, el jugador blaugrana ja en porta nou en aquest Mundial. A la selecció d’Itàlia li va pesar massa aquest gol i va donar per perdut massa d’hora el partit. Gil, Gual i Teixidó van amplia el festival de gols, aprofitant la relaxació dels italians. El colofó el va posar Torra, amb un llançament de falta.

Carlitos jugarà pel tercer i quart lloc

0011.jpgLa selecció d’Espanya haurà de veure’s les cares amb Suïssa, seu del Mundial, que s’està disputant a Montreux. Suïssa es va imposar l’Argentina en semifinals. El partit va estar molt igualat, com mostra el resultat final d’empat a tres. Però a la pròrroga els suïssos es van imposar amb el gol d’or de Jerome Desponds. La selecció argentina, on juga el blaugrana Carlitos López, que va marcar un dels tres gols del seu equip, jugarà aquest dissabte a les 20:00 hores el partit pel tercer i quart lloc.
ESPANYA, 6
ITÀLIA, 0

Espanya: Trabal, Teixidó, Mia Ordeig, Panadero i Gil –cinc inicial-, Torra, Gual, Titi Roca i Jepi Selva

Itàlia: Barrozzi, Squeo, Cocco, Palagi i Travassino –cinc inicial-, D. Motaran, M. Motaran, Zen i Peripolli

Gols: 1-0, Gil (5’); 2-0, Panadero (21’); 3-0, Gil (29’); 4-0, Gual (31’); 5-0, Teixidó (32’); 6-0, Torra (38’).

Àrbitres: Brailey i Costa