Hoquei patins

21.06.2007 17:47

‘Pana’ i ‘Mia’, semifinalistes (8-0)

Carles Cascante

La selecció espanyola ha fet bons els pronòstics i ha guanyat sense cap mena de problemes la selecció d’Angola. Els blaugranes Sergi Panadero i Josep Maria Ordeig han tingut, un cop més, una actuació destacada marcant quatre gols.

El combinat que entrena el català Carles Feriche no ha tingut cap mena de problemes per superar la selecció d’Angola, un equip que va ser l’autèntica revelació en l’anterior Mundial. De fet, al descans, Espanya ja guanyava per 4 gols a 0 amb notable participació de Sergi Panadero, autor del primer, segon i quart gol, i de Josep Maria Ordeig, que ha marcat el 3-0 a manca de cinc minuts per arribar al descans.

Descans per als titulars

A la represa, els jugadors amb més pes específic d’aquesta selecció espanyola, és a dir, Sergi Panadero, Pedro Gil, Mia Ordeig o Lluís Teixidor han tingut un merescut descans. Així, els quatre gols que s’han marcat a la represa han estat obra de Titi Roca, en dues ocasions, de Pedro Gil i de Marc Gual, l’únic jugador que ha vist una tarja blava a les acaballes d’un matx que ha acabat 8-0.