Hoquei patins

19.06.2007 12:53

Panadero i Ordeig ja són a quarts

Carles Cascante

Els dos blaugranes que integren la selecció espanyola van obtenir el seu bitllet per als quarts de final després de tornar a golejar en la segona jornada. La víctima va ser Colòmbia, a la qual van superar per un contundent 9 a 1.

La selecció espanyola va ser molt superior a la colombiana, la teòrica ventafocs del grup. Els sud-americans van sucumbir des de l'inici del partit davant el bon joc dels de Feriche. Colòmbia va plantejar el partit tal com ho va fer el Brasil, amb una defensa molt tancada. Aquest dimarts, Espanya juga (18.30, Teledeporte) davant Alemanya. En joc estarà la primera plaça del grup A.

Colòmbia, una joguina

Colòmbia li va durar a Espanya sis minuts, els suficients perquè Sergi Panadero obrís el compte golejador amb una jugada individual. En el minut 10 de la primera part, Espanya ja guanyava per 3 gols a 0, gràcies a altre gol de Sergi Panadero i a un altre de Pedro Gil. Abans de la finalització del primer temps, el debutant Josep Maria Selva, un jugador dl Barça que juga cedit al Noia Freixenet, va fer el seu primer gol. Colòmbia va marxar al descans amb el gol de l'honor.

A la represa, l'equip espanyol va posar setge sobre la porteria rival i els gols van anar caient a poc a poc. En el minut 27, Josep Maria Selva errava una pena màxima però aconseguia el gol en el rebuig. D'aquí al final del partit, Espanya va dominar totalment el joc tenint innombrables ocasions de gol. Un altre blaugrana, Mia Ordeig, va tancar el compte golejador de l'equip que entrena el català Carles Feriche.

Carlitos bigolea

Un altre dels representants barcelonistes en aquest Mundial d'hoquei sobre patins que es disputa a Montreux, Carlitos López, va estar molt fi en el partit que va enfrontar a la seva selecció, Argentina, davant la revelació del passat Mundial, Angola, a la qual va superar per 5 gols a 2.
LA FITXA
ESPANYA, 9
COLÒMBIA, 1

Espanya: Fernández, Panadero (2), Teixidó, Ordeig (1) y Gil (1) – cinc inicial – Torra (2), Selva (3), Roca, Gual i Trabal.

Colòmbia: Leon, Ramírez, Gil (1) , Rivas i Urbina – cinc inicial – Mera, Palacios, Mejía, Mora i Monroy.

Gols: 1-0 Panadero (min. 6); 2-0 Panadero (min. 8); 3-0 Gil (min. 10); 4-0 Selva (min. 16) 4-1 Gil (min. 20) – segunda parte – 5-1 Selva (min. 2); 6-1 Selva (min. 4); 7-1 Torra (min. 5); 8-1 Torra (min. 8); 9-1 Ordeig (min.16)