Hoquei patins

17.06.2007 15:32

Ordeig s’estrena amb un ‘Hat-Trick’

Carles Cascante

Millor inici, impossible. El mig del FC Barcelona Sorli Discau va ser el gran protagonista de l’equip que entrena Carles Feriche. Espanya es va imposar per 7 gols a 1 en el debut al Mundial de Suïssa davant Brasil. Mia Ordeig ha marcat tres dels set.

Aquest dissabte va començar el Mundial d’hoquei patins que es juga a Suïssa. La selecció espanyola, formada íntegrament per jugadors catalans, va escombrar de la pista del combinat del Brasil per 7 gols a 1. Mia Ordeig va ser el principal protagonista d’un matx que no es va encarrilar fins a la represa. Al descans es va arribar amb empat a un.

Els gols, a la segona part

A la segona part, Mia Ordeig ha marcat el 2-1 en el minut 27, trenta segons més tard, el nou fitxatge del Reus Deportiu, Pedro Gil, va marcar el 3-1. Tres minuts després, Mia Ordeig va marcar el quart i segon del seu compte particular. Finalment, el també jugador del Reus, Marc Gual i, per partida doble, el jugador del Vic, Torra, van tancar el compte golejador de la selecció espanyola que aquest diumenge juga contra Colòmbia en la segona jornada dels Campionats del Món que es juguen a Montreux.
LA FITXA
ESPANYA, 7
BRASIL, 1

Espanya (1+6): Trabal, Panadero, Ordeig (3), Teixidó i Pedro Gil (1) –cinc inicial-, Selva, Roca, Gual (1) i Torra (2).

Brasil (1+0): Aurelio, Cacau, Zarini, Caran, Didi (1) –cinc inicial-, Azevedo.

Gols: 1-0, Ordeig (min. 9); 1-1, Didi (min. 10); 2-1, Ordeig (min. 27); 3-1, Gil (min. 27); 4-1, Ordeig (min. 30); 5-1, Gual (min. 35); 6-1, Torra (min. 45); 7-1, Torra (min. 48).