FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

29.05.2007 14:21

Descans controlat

Cristina Collado


El Barça Sorli Discau ja està de vacances. El cos tècnic ha demanat als seus jugadors que descansin del desgast físic i psicològic que comporta la competició. Això sí, no poden estar aturats del tot.


La gran temporada que ha protagonitzat el primer equip d’hoquei patins bé mereix unes grans vacances. El preparador físic del Barça Sorli Discau, Ramon Riverola, ha explicat a Barça TV i www.fcbarcelona.cat quin és el ‘planning’ que hauran de seguir els jugadors del primer equip durant les vacances: “En aquests dos mesos els diem que estiguin tranquils. Però sobretot els fem conscients que no poden estar aturats.”

Per això, quan la competició està a punt de reprendre’s, tres o quatre setmanes abans, “els diem que iniciïn l’activitat física”. Però això no serà fins a mitjans d’agost. Fins aleshores, el més important és que els jugadors es relaxin tant a nivell físic com mental: “El primer que ha de fer l’equip és descansar i intentar que passi tot l’estrès que viuen els jugadors per totes les competicions en joc. Més enllà del desgast físic també en tenen de psicològic.”

Entrenaments lúdics

Després de la competició l’equip no va aturar radicalment els entrenaments. Tot i això, les sessions preparatòries es van transformar en entrenaments improvisats de futbol o bàsquet: “Després d’acabar la competició hem continuat entrenant-nos però amb diferents activitats. Hem fet partits de futbol, de bàsquet, pràcticament ja no hem fet res amb els patins. Han estat sessions més lúdiques.”

Pla diferent per als seleccionats

La plantilla del Barça Sorlid Discau ja està de vacances. Tots menys els convocats amb les seves seleccions. Es tracta de Sergi Panadero, Mia Ordeig i Carlos López. Riverola confirma que per a aquests tres jugadors es fa un pla d’entrenament diferent: “Mentre a uns els demanem que descansin fins tot just començar la temporada, els seleccionats han de seguir un altre ritme perquè tot just s’acaben d’incorporar a les seves seleccions.”

El Barça Sorli Discau ja està de vacances. És de les primeres seccions del club a acabar la temporada, però dins l’OK Lliga és dels equips que fan menys vacances, perquè sempre arriben fins a la final de la competició: “Som els que acabem més tard i els que tenim més compromisos internacionals amb les seleccions”, recorda Riverola.
Descans controlat
També té un pla específic per a ell
Ramon Riverola reconeix que és un apassionat dels viatges. Aquest any, el destí que ha triat és Bolívia, on s’hi estarà un mes i mig. Però Riverola no oblidarà en aquest temps la seva preparació física. Per això reconeix que “m’he fet un autoprograma per a mi”.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana