FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

18.05.2007 13:59

Panadero i Ordeig, preseleccionats

Carles Cascante


Els blaugranes Sergi Panadero i Josep Maria Ordeig han estat preseleccionats per al Mundial que es jugarà a Montreux (Suïssa) aquest estiu. L'equip que entrena Carles Feriche es concentrarà, a partir del 28 de maig, al CAR de Sant Cugat.


La llista definitiva de jugadors que aniran al Campionat del Món s'anunciarà l'1 de juny. Cal destacar que la llista està formada íntegrament per jugadors catalans.

Una selecció que parlarà català

Tots els integrants de la selecció espanyola que jugarà el Mundial de Montreux parlaran català. De fet, fins i tot el seleccionador és català. A la porteria, Carles Feriche s'ha decantat per l'experiència de Guillem Trabal (Alnimar Reus Deportiu) i la joventut de Sergi Fernández (Roncato Vic). A la zona defensiva, el seleccionador ha apostat per l'experiència de dos jugadors que ho han guanyat gairebé tot aquesta temporada. Josep Maria Ordeig (FC Barcelona Sorli Discau), Sergi Panadero (FC Barcelona Sorli Discau) i Marc Gual (Alnimar Reus Deportiu) i Lluís Teixidó (Alnimar Reus Deportiu). Finalment, en la línia d'atac estaran Edu Fernández (Igualada), Pedro Gil (Porto), Josep Maria Selva (Noia Freixenet), Marc Torra (Roncato Vic), Romà Bancells (Roncato Vic), Josep Maria Roca (Roncato Vic) i Xavi Puigbi (Llet Celta Voltregà).
Panadero i Ordeig, preseleccionats
Homenatge als campions
Abans de començar el primer partit del 'play-off' de l'ACB que enfrontarà al Winterthur FC Barcelona i a l'Akasvayu Girona, l'equip d'hoquei FC Barcelona Sorli Discau rebrà un homenatge per la consecució del quatre títols d'aquesta temporada (OK Lliga, Copa del Rei, Lliga Europea i Copa Continental) a la pista del Palau Blaugrana.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana