Hoquei patins

16.05.2007 12:41

Borregán, sinònim de gol

Carles Cascante

Amb l’OK Lliga 2006-07 acabada és hora de fer balanç. Estadístiques en mà, Alberto Borregán ha estat, una temporada més, un dels jugadors més determinants de l’equip de Quim Paüls. Borregán és sinònim de gol.

Els gols del davanter de Cerdanyola han estat absolutament determinants en aquest ‘play-off’ al títol. Sense anar més lluny, en el tercer i últim partit jugat a la pista de l’Alnimar Reus Deportiu, Borregán va establir l’empat a dos gols quan mancaven només un parell de minuts per acabar-se el temps reglamentari. Minuts més tard, va tornar a ser determinant des del punt de penal marcant el primer gol del Barça, el 2-3.

A cinc gols de Miquel Àngel Sánchez

Es dóna la curiosa circumstància que ‘Beto’ Borregán va acabar la fase regular de l’OK Lliga a dos gols del màxim golejador blaugrana, l’argentí Carlitos López, que va acabar amb 32 i a cinc de Miquel Àngel Sánchez, davanter del Cemex Tenerife, que va acabar amb 35. David Páez, que també va acabar la fase regular amb 30 gols, ha estat l’altre component del Barça Sorli Discau que formava part d’aquesta terna de màxims golejadors de l’Ok Lliga per darrere del davanter català del conjunt tinerfeny.

Màxim golejador del ‘play-off’

Una altra dada rellevant és que Borregán ha estat, de carrer, el màxim golejador d’aquests ‘play-off’. El davanter de Cerdanyola del Vallès ha marcat 12 gols en vuit partits. La seva mitjana golejadora, per tant, ha estat realment espectacular amb 1,5 gols per matx.

A més, a banda del nombre de gols, també cal destacar la importància d’aquests. Algun exemple d’aquest gols importants ha estat el quart gol blaugrana que va tallar de soca-rel qualsevol reacció local en el segon partit de quarts de final del ‘play-off’ jugat a Tenerife (3-4). Però on realment ha estat decisiu el ‘21’ del Barça Sorli Discau ha estat en la final contra el Reus. Davant el conjunt del Baix Camp va marcar tres gols en el primer partit, un gol en el segon i un de determinant en el tercer i últim, que va forçar la pròrroga.
Borregán, marcant el 2-2 de l'últim partit jugat a Reus. Foto: Marc Gavaldà
David Páez i Carlitos superen la trentena
Els altres dos jugadors que han destacat per damunt de la resta en l’aspecte golejador d’aquesta OK Lliga han estat David Páez, que ha acabat amb 36 gols, entre fase regular i ‘play-off’, i l’altre davanter argentí de l’equip, Carlitos López, que ha acabat amb 35.