FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

14.05.2007 16:17

Paüls: “El recorregut ha de ser llarg”

Cristina Collado/Roger Bogunyà


El Barça Sorli Discau acaba de guanyar la Lliga, títol que afegeix a la Lliga de Campions, la Copa del Rei i la Interncontinental. Tot i l’allau de títols, la vista va encara més enllà, ja que “el recorregut ha de ser llarg”.


El projecte de l’equip d’hoquei del Barça és continuar sent un referent durant molts anys més. Per això, la feina no s’acaba amb la consecució del títol de Lliga aquest cap de setmana, sinó que cal seguir treballant per recollir els èxits en les properes temporades: “Nosaltres entenem que el recorregut ha de ser llarg, i per això treballem. L’equip ha de continuar mantenint aquesta aura de triomf i per això també l’anem renovant –com amb l’arribada de Mia Ordeig-, perquè continuem sent una secció triomfant”, confirma l’entrenador Quim Paüls.

Superioritat absoluta

Una secció triomfant que ho ha demostrat en aquesta final contra el Reus, en què el Barça Sorli Discau s’ha imposat per tres victòries a zero: “En el còmput global de l’eliminatòria hem estat superiors”, reconeix Paüls. Dels tres partits, el tècnic barcelonista reconeix el tercer com el més complicat: “En el primer partit vam guanyar amb rotunditat; en el segon va ser més difícil tot i que ells venien amb dues baixes; i el tercer va ser el més difícil.”

Un tercer partit que es va decidir en la tanda de penals: “Va ser un partit molt igualat, sobretot en moments de la segona part podria haver marcat qualsevol.” Al final, es va haver d’arribar a la tanda de penal “degut a la igualtat”, destaca Quim Paüls. Aquests, reconeix l’entrenador blaugrana, “sempre són una loteria i aquesta vegada vam tenir la sort de guanyar-los.”

No hi podia haver un quart

Loteria apart, el què és clar és que el Barça es va preparar molt bé mentalment per a aquesta final: “El que tenia clar és que després del 2-0 teníem dues possibilitats per guanyar el títol i sabíem que el partit seria igualat. El que vam fer va ser mentalitzar-nos que no hi havia un quart i un cinquè partit”, afirma Quim Paüls.

No cal ni recordar que la pista del Reus és una de les més complicades de l’OK Lliga, per l’equip en sí i pel públic. Així ho confirma l’entrenador del Barça: “La del Reus és una pista molt complicada, primer perquè tenen un gran equip, i després perquè el públic es molt entregat. Són partits d’una gran igualtat. I si perds el primer a fora i vas al quart, et condiciona l’eliminatòria.”
Paüls: “El recorregut ha de ser llarg”
Deu títols consecutius
Amb aquest, el Barça Sorli Discau ja porta deu títols de Lliga consecutius, una fita pròpia d’un dels grans: “Portar deu títols consecutius crec que és mèrit d’un gran equip i és molt complicat. No sé si hi ha algun precedent així” comenta Paüls. El tècnic blaugrana vol “felicitar els components de l’equip, perquè hem guanyat els dos títols importants de la temporada – Lliga de Campions i Lliga-, a més de la Copa del Rei i la Continental”.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana