Hoquei Patins

18.04.2007 20:20

En la línia (9-3)

El Barça Sorli Discau suma la primera victòria del ‘play-off’ de quarts de final de l’OK Lliga. L’equip de Quim Paüls ha golejat el Cemex Tenerife. A la pista de l’equip insular pot sentenciar l’eliminatòria el pròxim dissabte.

El primer equip d’hoquei patins no ha dubtat. Sense contemplacions i al gra. Els blaugranes han aconseguit nou gols contra el Cemex Tenerife en el primer partit del ‘play-off’ pel títol. El preludi del que passaria ha estat el gol de Panadero als 33 segons de joc. Beto Borregán ha marcat dues dianes més. I no havien passat ni vuit minuts i el Barça Sorli Discau ja guanyava per 3-0. El gol del pitxitxi de l’OK Lliga, Miquel Àngel Sánchez, no ha preocupat als locals. I el ‘Negro’ ha marcat el quart abans d’anar als vestidors.

La Copa d’Europa al Palau

Web_07.JPGEl segon temps ha estat precedit de l’ofrena de la Copa d’Europa a l’afició blaugrana. El capità, José Luis ’Negro’ Páez, ha portat el trofeu fins al bell mig de la pista. Amb aquesta alegria, el Barça ha encetat el segon temps. I el Tenerife ha aprofitat el moment per marcar el segon gol, obra de Maggio. És aleshores quan els homes de Mateo de Ramón han obert el partit. Però en tres minuts i mig, ‘Cachi’ ha sumat el cinquè blaugrana. A partir d’aquest moment el partit s’ha trencat definitivament. Beto, Mia i Masoliver han arrodonit la xifra, tot i que Maggio ha colat una altra diana. Paüls ha fet sortir, fins i tot, al junior Gerard Vergès.

Segon partit, dissabte

Dissabte dia 21 d’abril a la pista insular es disputarà el segon partit dels quarts de final a partir de les 19.00 h. En cas de victòria blaugrana, el Barça asseguraria l’accés a la semifinal i tindria una setmana per preparar la següent eliminatòria. Per a aquest segon partit, el tècnic blaugrana no podrà comptar amb David Paéz. ‘Cachi’ ha vist la blava directa i es perdrà el segon matx.