Hoquei patins

14.04.2007 23:50

Triomf mirant al ‘play-off’ (2-5)

El Barça Sorli Discau ha conclòs la fase regular de l’OK Lliga amb un nou triomf. Els blaugranes, en un gran estat de forma, han guanyat a la pista d’un Viva Habitat Blanes que es jugava les poques opcions que li quedaven per ser al ‘play-off’.

Carlitos López, amb tres gols, ha estat el jugador barcelonista més destacat d’un partit una mica esbojarrat que han calmat els homes de Quim Paüls i Sergi Macià a base de gols. El Barça ha anat sempre per davant en el marcador, mentre el Blanes, amb més cor que cap, ha intentat ficar-se en el partit amb l’1-3 i amb el 2-4, però el FC Barcelona Sorli Discau sempre ha neutralitzat la puntual eufòria local amb gols. Ramon Benito, que jugava per primer cop a casa davant el seu exequip, no ha pogut celebrar la classificació per un ‘play-off’ que començarà aquest proper dimecres. El Cemex Tenerife serà el rival de l’equip blaugrana.

Partit obert

El matx ha començat obert. Amb alternatives per a tots dos conjunts, el Barça, però, ha estat el primer en superar el porter local Freixas. Ha estat l’argentí Carlitos López el que ha establer el 0-1 a 14 minuts per arribar al descans. Amb aquest marcador, el conjunt de Quim Paüls s’ha dedicat a controlar el tempo del partit i ha sabut incrementar diferències mitjançant Sergi Panadero. Amb el gol de l’exjugador del Voltregà s’ha arribat al descans.

Carlitos López, inspiradíssim

A la represa, el Barça ha sortit disposat a sentenciar el matx i quan només havien passat quatre minuts, de nou Panadero ha aconseguit el tercer (0-3). El Viva Habitat Blanes, però, mitjançant Raed, ha acurtat distàncies dos minuts després del tercer gol barcelonista. Això semblava donar ales a un equip que encara somiava amb la fita de superar el campió d’Europa, però res més lluny de la realitat. Novament Carlitos López ha fet gala del seu olfacte golejador i ha superat Freixas establint l’1-4. Llavors ha estat el torn de Ramon Benito. L’exblaugrana ha fet somiar un cop més els espectadors del pavelló municipal de Blanes amb el 2-4, però el Barça ha tornat a deixar les coses al seu lloc marcant el cinquè i definitiu, gràcies a una nova acció de López (2-5).
LA FITXA
VIVA HABITAT BLANES, 2
FCB SORLI DISCAU, 5

Viva Habitat Blanes: Freixas, Benito (1), Raed (1), Armengol i Ridaura –cinc inicial-, Lladó, Fran González i Formatger.

FCB Sorli Discau: Octavi Tarrés, Borregán, David Páez, Mia Ordeig i Miquel Masoliver –cinc inicial-, Panadero (2), Carlitos López (3) i José Luis ‘Negro’ Páez.

Gols: 0-1, Carlitos López (min. 11); 0-2, Panadero (min. 23); 0-3, Panadero (min. 29); 1-3, Raed (min. 31); 1-4, Carlitos López (min. 40); 2-4, Ramon Benito (min. 45); 2-5, Carlitos López (min. 49).

Àrbitres: Galán i Pena.