Hoquei patins

04.03.2007 19:18

Campions de copa (1-3)

El FC Barcelona Sorli Discau ha sumat un nou títol. Els homes de Quim Paüls han superat el Reus Deportiu en la final de la Copa del Rei celebrada a Alcoi. És la dissetena Copa que du l’equip blaugrana a les seves vitrines.

El Barça d’hoquei patins s’ha tret l’espina de la temporada passada. Llavors, el Reus Deportiu els va superar en la final de la Copa del Rei. Els homes de Quim Paüls, que ja dominaven al descans per 0-2, han demostrat una gran concentració en tot moment, i han pogut resoldre el matx gràcies a la qualitat individual dels seus homes. L’Alnimar Reus Deportiu, sense Toni Sánchez sancionat, no s’ha ficat mai en el partit i sempre ha anat a remolc.

El Reus, un cicló que s’esvaeix

El Reus ha començat fort. Amb una circulació de bola molt ràpida i imprimint un ritme molt alt, els de Manel Barceló han intentat trencar el partit només començar. Fins a tres arribades consecutives els reusencs han fet que Aitor Egurrola tornés a demostrar, com en el partit de semifinals davant del Liceo Vosdafone, tota la seva qualitat amb un ventall d’intervencions positives per als interessos blaugranes.

A poc a poc, el FC Barcelona Sorli Discau ha anat espolsant-se el domini dels del Baix Camp i han començat a arribar a la porteria de Guillem Trabal. El porter del Reus Deportiu, però, no ha tingut una actuació molt lluïda i s’ha empassat el primer gol d’Alberto Borregán i el primer del partit quan només havien passat sis minuts de partit. La presència de José Luis ‘El Negro’ Páez, com davant el Liceo, ha aportat l’experiència i qualitat necessària per contagiar d’ofici els seus companys.

Panadero dóna tranquil•litat

Amb el 0-1, els de Quim Paüls han sabut dur el matx cap al seu terreny, és a dir, dominar el tempo del joc, fer circular bé la bola amb constants rotacions a la banqueta i, finalment, culminar un dels nombrosos contracops en el segon gol, obra de Sergi Panadero. L’exjugador del Voltregà, ha marcat diferències després d’una gran acció per darrera la porteria de Carlitos López. L’argentí havia entrat minuts abans per Beto Borregán que, com Jordi Garcia, ha vist la blava després de dues grogues, la segona molt rigorosa.

El tercer

A la represa, el Barça ha silenciat el matx amb un gran gol de Carlitos López en jugada personal. L’argentí, fent gala del gran domini que té amb una sola mà, ha batut per tercera vegada Guillem Trabal. Això passava a 16 minuts i 44 segons pel final del partit i pocs segons després, la banqueta blaugrana s’ha endut un bon ensurt. Un cop d’estic de Marc Gual directe al colze de Mia Ordeig ha suposat que l’exjugador del Reus caigués estes a terra amb signes de dolor. Els col•legiats no han vist l’acció de l’exjugador del Noia que hauria d’haver vist, com a mínim, la blava.

El conjunt de Manel Barceló s’ha mostrat inoperant davant el joc e control blaugrana i només amb tirs llunyans ha tractat de sorprendre infructuosament Egurrola. Malgrat això, el conjunt reusenc ha escurçat distàncies a poc més de 9 minuts pel final (1-3) amb gol de Lluís Teixidó.
FITXA DEL PARTIT

REUS DEPORTIU, 1
FCB SORLI DISCAU, 3

Alnimar Reus Deportiu: Trabal, Teixidó, Garcia, Caldú, Gual – equip inicial- Cabestany, Casanovas
F.C. Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Borregán, D. Páez, Masoliver, Panadero – equip inicial- López, Negro Páez, Ordeig

Gols: 0-1 Borregán (min. 5), 0-2 Panadero (min. 11), 0-3 López (min.35), 1-3 Teixidó (min. 40)

Àrbitres: J.J. Prades i G. Sandoval