Hoquei Patins

02.03.2007 23:30

Remuntada i a semifinals (2-1)

El FC Barcelona Sorli Discau ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de la Copa del Rei després de vèncer el Roncato Patí Vic per 2-1 en un partit molt disputat. El seu pròxim rival serà el Liceo Vodafone.

El conjunt que entrena Quim Paüls jugarà aquest dissabte a Alcoi una de les semifinals de la Copa del Rei després d’haver superat el Roncato Patí Vic per un ajustat 2-1. La feina, però, no ha estat fàcil. Després d’una primera meitat molt intensa però sense gols, tot s’ha decidit a la represa. En el 28, l’equip blaugrana ha vist com el seu rival s’avançava en el marcador. Amb molta lluita, el Barça ha acabat remuntant el resultat gràcies als gols de José Luis Páez i el seu germà David.

Primers minuts de tempteig

Els primers minuts del partit han estat de tempteig per part dels dos conjunts. Tant el FC Barcelona Sorli Discau com el Roncato Patí Vic feien circular la pilota a gran velocitat en les seves jugades, però no acabaven de situar-se sobre la pista del pavelló Francisco Laporta. Sigui com sigui, el públic gaudia d’un partit d’allò més intens entre l’equip menys golejat de l’OK Lliga, el Vic, i el més golejador, el blaugrana.

El Barça intensifica el seu joc en atac

Mica en mica, però, el conjunt que entrena Quim Paüls ha començat a gaudir de les ocasions més clares, com una doble d’Alberto Borregán en què el porter del Vic ha estat molt encertat o un llançament al pal de David Páez. Sergi Panadero, en el minut 14, ha pogut avançar el seu equip en el marcador mitjançant un tir de penal, però no ha aconseguit transformar-lo.

Empat al descans

Precisament a partir d’aquest penal fallat, el Roncato Patí Vic ha intensificat el seu nivell de joc i ha disposat d’algunes ocasions clares per marcar, entre elles un penal en el minut 15 que ha intentat transformar Tit Roca. Aitor Egurrola, però, li ho ha impedit. Quan només quedaven tres minuts per al descans, el conjunt de Ferran Pujalte ha gaudit d’una doble ocasió de marcar. De nou, el porter barcelonista ha brillat amb llum pròpia. No hi ha hagut temps per més. Al final de la primera meitat, un empat a zero que feia preveure un segon temps molt emocionant.

El Vic s’avança

Les coses no han començat massa bé per al FC Barcelona Sorli Discau a la represa, que ha vist com en només tres minuts el seu rival s’avançava en el marcador. Joaquim Pujadas ha guanyat l’esquena a un defensa blaugrana i ha aconseguit un gol oportunista. En el 29, Borregán ha disposat d’un llançament de penal que s’havia produït sobre Panadero, però ha anat directament a fora de la porteria defensada per Sergi Fernández.

Reacció blaugrana

La reacció blaugrana no s’ha fet esperar. José Luis Páez, en el 33 s’inventa una jugada per darrera de la porteria i sorprèn Sergi Fernández amb un gol de fantasia. Amb l’empat a un gol, els dos conjunts han optat per prendre massa precaucions ni arriscar. Ni un ni l’altre acabaven de concretar les seves accions ofensives, que de tota manera no suposaven massa perill. Jordi Adroher, en el 44, ha enviat a fora un nou llançament de penal. Ha estat David Páez, en el 48, qui ha acabat decantant el partit per al FC Barcelona Sorli Discau, amb una arrossegada des de fora de l’àrea que ha sorprès el porter del Vic. Els de Quim Paüls aconseguien així la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei.
Remuntada i a semifinals  (2-1)
LES DADES DEL PARTIT
FCB SORLI DISCAU, 2
RONCATO PATÍ VIC, 1

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Masoliver, David Paez, Panadero, Borregán –cinc inicial-, Carlos López, José Luis Páez, Mia Ordeig

Roncato Patí Vic: Sergi Fernández, Borja López, Titi Roca, Bancells, Quim Pujadas –cinc inicial-, Marc Torra, Jordi Carbó, Jordi Adroher

Gols: 0-1, Joaquim Pujadas, (28’); 1-1, José Luis Páez (33’); 2-1, David Páez (48’)