El Barça B Intersport, també líder

10.10.2011 09:44

El filial de l’handbol blaugrana continua imparable a la Divisió d’Honor Plata. Després de la victòria contra el Villa d’Aranda (33-30), els de Toni Gerona lideren la classificació, seguint l’exemple del primer equip.

El filial blaugrana, en la seva presentació al Palau. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

La quarta victòria del Barça Intersport confirma el bon inici dels blaugranes en la seva segona temporada a la Divisió d’Honor Plata. En quatre jornades, els de Toni Gerona s’han mostrat invencibles, amb victòries on han deixat clar que ja tenen experiència a la categoria.

En un partit molt igualat davant el Villa d’Aranda, els blaugranes van saber portar el ritme del joc que proposava l’equip visitant. Amb una sòlida defensa i una porteria ben assegurada per Rodrigo Corrales, el filial mantenia a ratlla el rival, tot i que al descans només guanyava d’un gol (15-14). A la segona part, els blaugranes van saber aguantar la pressió i van trencar el partit a cinc minuts del final.

Victòries contundents

La resta d’equips del filial que ja han començat la temporada van sumar la segona victòria en dues jornades disputades. El juvenil es va imposar al Sant Cugat amb un contundent 41 a 11. Igual de contundent que el Cadet A, que va guanyar l’UE Sarrià per 50 a 11. El cadet B d’Antoni Juanpera va derrotar també el Sant Martí Voramar (57-17).