Pascual: “Un partit absolutament estrany”

19.08.2011 11:13

Gustau Galvache

Així va definir l’entrenador del FC Barcelona Intersport, Xavi Pascual, el desigual partit que va jugar el seu equip davant el Tatran Presov en la tercera jornada del 43è torneig internacional d’handbol de Doboj.

Dia sense partit
Divendres serà el primer dia sense partit a Doboj. Un cop classificats per a la final, els blaugranes entrenaran al matí i a la tarda descansaran, tot esperant el rival amb el qual jugaran dissabte, a les 19 h, la final del torneig de Doboj.
Per a Pascual, l’equip va “jugar una cosa en la primera part i, en la segona, vam ser un altre equip absolutament diferent”. La clau del mal joc en el primer període ha estat, segons el tècnic blaugrana, que “no vam trobar la forma d’atacar en la primera part, i no vam estar gens còmodes a la pista durant els primers trenta minuts”.

La clau de la millora

Amb l’anàlisi que Pascual va fer a la roda de premsa posterior al partit sobre el diferent joc en una part i en altra, l’entrenador del FC Barcelona explicava que “en la segona part vam aconseguir canviar el ritme amb el nostre sistema defensiu, i vàrem aconseguir diversos gols de contraatac, i de nou vam agafar el control del partit”.

I és que els números demostren que, si en els primers trenta minuts el resultat era de 13 a 18 favorable als eslovacs, en la segona meitat, el parcial va ser de 24 a 14 favorable als blaugranes.

“Estem ajustant l’equip”

El màxim golejador del partit, amb 9 gols, va ser el blaugrana Albert Rocas, amb 7 gols des dels 7 metres de 8 llançaments. Rocas comentava que “la pretemporada sempre és un moment en què costa arrencar, són els nostres primers partits i estem ajustant l’equip”.

Rocas sap que la feina dura que porten a terme pot provocar cansament, ja que “aquests dies el programa és dens. Amb l'entrenament del matí, i amb els partits a la tarda, sempre es fa més difícil jugar, però es normal, perquè s'ha de carregar per a la resta de la temporada.

Però l’extrem català no defuig la responsabilitat i creu que “nosaltres som els campions d’Europa i s’ha de demostrar en cada partit”.