Debut amb victòria (23-37)

16.08.2011 19:58

El Barça Intersport ha començat amb bon peu la pretemporada. Els blaugranes s’han estrenat al prestigiós torneig de Doboj amb un clar triomf sobre els amfitrions per 23 a 37. Els de Pascual han estat molt encertats, especialment des de l’extrem.

LA FITXA
SLOGA DOBJ, 23
FC BARCELONA INTERSPORT, 37

Sloga Doboj:
Dejanovic, Manic (1), Panic (5), Vukicevic (3), Belic (1), Stamkovic, Pavlov (9) –set inicial-, Memicevic, Pyetzovic, Petrovic, Jovic, Antonovic (1), Skoric (1), Kuzman, Juric, Stopanovic (2).

FC Barcelona Intersport: Saric, Sorhaindo (1), Juanin (4), Tomás (8), Entrerríos (1), Rutenka (5), Igropulo (2) –set inicial-, Sjöstrand, Sarmiento (1), Nodesbo (3), Nagy (2), Mikel (-), Rocas (7), Ugalde (3), Viran (1).

Parcials: 3-2 / 4-7 / 7-10 / 8-14 / 10-16 / 11-21 / 14-22 / 16-25 / 20-27 / 22-30 / 23-34 / 23-37

Àrbitres: Dragicevic i Krizanec.
L’estil Barça, que tan bon resultat ha donat a l’equip d’handbol des que Xavi Pascual és a la banqueta barcelonista, ha estat novament la clau d’un partit en el qual ha destacat la feina des de l’extrem i les aturades d’un Daniel Saric que continua demostrant el seu gran estat de forma. Els blaugranes, amb els debuts de Viran Morros i Mikel Aguirrezabalaga, han dominat completament un rival, l’Sloga Doboj, que només ha estat per davant en el marcador en el primer parcial dels cinc minuts del matx (3-2).

Després d’una primera meitat amb clar color barcelonista (11-21), a la represa, els locals han reduït distàncies en els primers compassos del partit (16-25, min 40 i 20-27, min 45), però han hagut de claudicar davant l’enorme qualitat dels homes que entrena Xavi Pascual, que, malgrat tenir la baixa del Jernemyr, no han patit gaire en defensa. Tomás (8) ha estat, finalment, el màxim anotador del primer partit del torneig de Doboj. Demà, es jugarà el segon, a partir de les 21 hores, davant un vell conegut de la Lliga de Campions, el Chambéry francès.