Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


ESPN: Radiografia del Barça Intersport


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

11.08.2011 12:19

ESPN: Radiografia del Barça Intersport

www.fcbarcelona.cat


Durant aquests dies una de les cadenes d’esports més importants del món, ESPN, ha enviat un equip des dels Estats Units per seguir l’activitat del Barça Intersport. El reportatge serà emès als EUA durant el mes de setembre.


L'equip d'ESPN, en un moment de la gravació. Foto:Àlex Caparrós-FCB
L'equip d'ESPN, en un moment de la gravació. Foto:Àlex Caparrós-FCB

La marca Barça
Un dels aspectes destacats pel responsable executiu d’ESPN, David Kraft, és “la marca Barça. El FC Barcelona té una marca forta i consolidada arreu del món gràcies al futbol. Poder explicar als nostres espectadors que el Barça, a més del futbol, té disciplines tant importants i amb èxit com l’handbol, ens és molt interessant. Era la millor decisió per nosaltres”, conclou.
La victòria del FC Barcelona d’handbol a la Champions, l’ambient que es viure durant els dos dies de competició a Colònia i el triomf del FC Barcelona a l’Asobal van despertar l’interès de la cadena d’esports nord-americana en l’handbol blaugrana.

Per aquest motiu, van decidir enviar un equip a Barcelona per conèixer ‘in situ’ com treballa el campió d’Europa i mostrar al públic americà el que significa el FC Barcelona i l’handbol a Europa

2011-08-09_MAKING-OFF_REPORTAJE_ESPN_FCB_INTERSPORT_004.jpgQuatre dies de rodatge

L’equip d’ESPN va arribar a Barcelona dilluns passat. L’objectiu era realitzar un reportatge sobre com és el treball d’un equip del màxim nivell dins de l’esport d’elit europeu, i mostrar als EUA que el FC Barcelona és un club poliesportiu amb més esports que el futbol.

El Museu, l’Estadi, el Palau Blaugrana i la ciutat de Barcelona han estat els escenaris de rodatge. Un rodatge on els protagonistes han estat els jugadors i tècnics del Barça Intersport.

Entrevistes individuals, exemples tècnics i tàctics del joc de l’handbol, i el seguiment acurat de tots els entrenaments i activitats de l’equip han estat el centre d’atenció de la cadena d’esports americana durant aquest dies.

2011-08-09_MAKING-OFF_REPORTAJE_ESPN_FCB_INTERSPORT_006.jpg“El millor era el Barça”

ESPN ha desplaçat a Barcelona un equip de cinc persones, en què destaca la presentadora mexicana Sophie Simone Cortina, que era la conductora del reportatge, al costat fe la qual hi havia el responsable executiu de la cadena americana, David Kraft.

Kraft, que va ser el responsable de la idea de venir a Barcelona per conèixer el FC Barcelona Intersport, explicava a Barça TV que “volíem fer un exhaustiu reportatge al voltant de l’handbol. La clau era trobar el millor equip i que ens mostressin com es el treball en equip”, explica Kraft.

Notícies Handbol


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana