Cap a Alcobendas abans dels grans duels

13.11.2010 09:20

Meritxell Infante

Amb la inclusió de Víctor Tomás en la llista de convocats, el Barça Borges es desplaça a Alcobendas on té un altre compromís que ha de saldar amb victòria. La visita a la pista d’un dels cuers precedeix els partits amb els rivals directes.

El Barça Borges visita la pista de l’Alcobendas dissabte (18.30h Sportmania) abans d’afrontar la fase més intensa del calendari, amb enfrontaments amb els rivals més directes de la Lliga, el Valladolid, el Ciudad Real i l’Ademar. En els deu enfrontaments que blaugranes i madrilenys s’han vist les cares, el Barça sempre ha estat l’equip vencedor. La victòria blaugrana més ajustada a la pista de l’Alcobendas va tenir lloc la temporada 2005/06, quan el Barça va guanyar de només un gol (26-27).

Com arriba el Barça Borges

2010-09-25_FCB_BORGES_-_RHEIN_NECKAR_LOWEN_005.jpgEls blaugranes han viscut l’última setmana amb un únic partit de Lliga abans d’encarar la recta final de la primera volta, amb doble partit setmanal. A més, coincideix que ho faran amb rivals directes com són el Valladolid, el Ciudad Real, l’Ademar o el Kiel. I el millor per arribar-hi en plena forma és superant l’Alcobendas a la seva pista i deixant enrere la desena jornada encara com a líders.

Xavi Pascual podrà comptar amb Víctor Tomás, que entra en la convocatòria després de la seva recuperació, però és baixa Johan Sjöstrand per lumbàlgia. El substitueix Gonzalo Pérez de Vargas. Descansen per a aquest partit Entrerríos i Juanín.

El rival

L’Alcobendas està immers en una crisi de resultats, ja que només ha sumat una victòria en nou jornades (28-32 a la pista del Toledo). Els tres empats que ha aconseguit el manté en l’onzena posició de la taula, però ha deixat escapar punts imprescindibles contra rivals directes.

L’equip que entrena l’exblaugrana Rafa Guijosa compta amb dos jugadors formats al planter del Barça, l’holandès Matias Vink i el català Víctor Tremps.
Les frases dels protagonistes
Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Borges

“És una pista que sempre ens ha costat molt, però, tot i això, hem aconseguit bons resultats, encara sempre ha estat ben entrada la segona part. És un equip lluitador que té el caràcter del seu entrenador, Rafa Guijosa, i que ens posarà les coses difícils.”

Víctor Tomás, jugador del FC Barcelona Borges

“Un partit sencer encara no el puc jugar, però sí que penso que ho puc fer durant alguns minuts amb una bona intensitat. Vull entrar per tornar a ajudar l’equip i sentir-me’n part, que ja en tinc ganes”.