Saric debuta amb Bòsnia

29.10.2010 10:21

Les seleccions de Bòsnia i Suècia, on juguen els dos porters del Barça Borges, van tancar la primera jornada del Preeuropeu. Saric va debutar amb derrota amb Bòsnia, mentre que Sjöstrand no va poder participar en la victòria de Suècia.

En el seu debut amb Bòsnia, Daniel Saric va encaixar una derrota davant Hongria (26-17). La selecció bosniana va resistir durant els primers quaranta minuts de partit, però en la recta final els hongaresos van passar per sobre del seu rival. Al descans, però, l’avantatge local era de només un gol (10-9). Saric va jugar com a titular i va fer nou aturades, una de les quals de penal.

Sjöstrand es queda sense jugar

Suècia va viure un intens partit en la seva victòria davant Montenegro (30-27). Els balcànics van estar a l’altura de la cita i al descans guanyaven de dos gols (10-15). El blaugrana Sjöstrand, però, no va jugar aquest partit. A la porteria, s'hi van posar els seus companys Beutler i Andersson.
Saric va debutar amb Bòsnia però amb derrota. (Foto: Arxiu FCB)
Victòria de França en un amistós
França es va imposar a Tunísia per 31 a 20 amb la participació del blaugrana Cedric Sorhaindo. La selecció francesa, vigent campiona europea, mundial i olímpica, va disputar aquest amistós a Chambéry perquè no ha de jugar la classificació per a l’Europeu de Sèrbia, ja que té la plaça assegurada.