Tots en marxa, tots guanyen

Handbol formatiu

20.10.2010 15:20

Els cinc equips de l’handbol formatiu ja han començat les seves respectives competicions. Els joves jugadors blaugrana comencen amb bon peu, seguint l’exemple de l’equip de la Divisió de Plata, amb la cinquena victòria, davant l’Almoradí.

Amb l’inici de la lliga catalana infantil, ja estan en marxa totes les competicions de l’handbol. El balanç d’aquesta primera jornada amb tots els equips en funcionament no podia ser més positiu: cinc victòries en els cinc partits disputats.

Divisió d’Honor de Plata

L’equip de Toni Gerona compta les jornades per victòries. Els blaugranes es van imposar a l’Almoradí per 30 a 21. Tot i les baixes, el filial del Barça va sumar un parcial de 4-0 en el minut 10. L’equip rival va ser capaç de remuntar i igualar el marcador al descans (13-13), però un canvi defensiu a la segona part, amb Víctor Sáez com a avançat, va donar bons resultats i la diferència va arribar a un màxim d’onze gols.

Juvenil

Després de la derrota a Granollers (31-27), els nois d’Àlex Barbeito es van refer amb una victòria a casa davant el Sant Esteve de Palautordera per 33 a 22. Els juvenils blaugrana són tercers a la classificació, amb dues victòries i una derrota.

Cadet A

L’equip que entrena Andrei Xepkin es va imposar en la segona jornada de competició al Sant Martí Adrianenc per un contundent 50 a 21. Els cadets de segon any han fet un bon inici de competició i sumen la segona victòria.

Cadet B

Els cadets de primer any són els líders a la Lliga Catalana Cadet. Els nois de Jordi Giralt van sumar la segona victòria contra l’Handbol Gironès (37-26), i es col·loquen primers a la taula per davant dels seus companys del Cadet A per millor diferència de gols.

Infantil

L’equip més jove de la secció, l’infantil, s’ha estrenat en competició amb victòria. Els nois que aquesta temporada entrena Antoni Juanpera es van imposar al Sarrià de Ter per 47 a 23.
L'infantil blaugrana ha debutat amb victòria en la competició. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)