S’imposa l’equip (30-32)

30.09.2010 22:07

L’experiència blaugrana durant tot el partit ha sigut clau per superar un rival sempre complicat. El caràcter d’equip ha sobresortit i al final s’ha fet palès en el resultat.

Quatre victòries en quatre partits jugats. El Barça Borges es manté líder de l’Asobal, i en partits com el d’aquesta jornada al Príncipe Felipe de Saragossa és on es guanyen les Lligues.

1285879640.jpgEls de Xavi Pascual no s’han deixat anar en el partit. Amb el cap molt fred, els visitants han sabut jugar de tu a tu amb el CAI. Els aragonesos han disposat de moltes superioritats numèriques, però les pèrdues de pilota han estat el contrapunt per als de Mariano Ortega.

Malgrat això, Sergio Ruiz (cinc gols al final del partit) ha estat el referent ofensiu de la primera part, a la qual s’ha arribat amb un lleuger avantatge del Barça Borges (13-14), malgrat haver disposat de tres gols de màxima diferència a favor uns minuts abans (10-13).

Guanya l'experiència

El segon temps ha estat, possiblement, més igualat que la primera part. Ara els aragonesos han pogut capgirar el resultat (19-17) a falta de 20 minuts per a la conclusió. Juanín García amb 10 gols (cinc des dels 7 metres) ha estat l’artilleria pesada del Barça. Però el més valuós ha estat la serenor com a equip, perquè ha sabut jugar amb criteri fins a la botzina final.

CAI ARAGÓ, 30
FC BARCELONA BORGES, 32

CAI Aragó (13+17):
Malumbres (Pablo Hernández – ps-), Maqueda (3), Val (2), Lozano (6), Stojanovic (4), Ruiz (5), Masachs (2) –set inicial– Sorli (2), Grebenar (-), Larsson (1), Rodríguez Prendes (5).

FC Barcelona Borges (14+18): Saric, Noddesbo (1), Juanín (10), Entrerríos (6), Nagy (4), Rutenka (3), Rocas (2) –set inicial– Sorhaindo (-), Sarmiento (1), Romero (2), Oneto (1), Igropulo (2).

Parcials (cada cinc minuts): 3-2, 4-4, 6-7, 9-10, 10-13, 13-14 (descans), 16-16, 19-17, 19-20, 23-22, 26-26, 30-32 (final).

Àrbitres: Ruiz González i Zapico Fernández.