Defensen el lideratge amb el Toledo

21.09.2010 10:20

Meritxell Infante

El Barça Borges defensa el lideratge de la Lliga Asobal en la visita del Toledo al Palau. Els de Xavi Pascual, que afronten la primera setmana amb doble jornada, lluitaran pels dos punts a la Lliga abans del debut a la Champions.

En partit avançat de la tercera jornada de la Lliga Asobal, el Barça Borges rep el Toledo (20h) defensant el lideratge. Aquest és el primer d’una sèrie de 10 partits en 30 dies que portaran els blaugranes a mantenir l’exigència d’un bon inici a la Lliga. Amb la visita del Rhein-Neckar Lowen a l’horitzó (dissabte, 16.20h), els de Pascual volen mantenir el llistó a la competició domèstica abans de centrar-se en el debut europeu.

Com arriba el Barça Borges

2009-11-15_FCB_BORGES_-_PEVAFERSA_VALLADOLID_036.jpgEls blaugranes, que han començat molt forts en defensa, amb només 42 gols encaixats en dos partits, es marquen com a objectiu puntuar a cada partit, sense anar més enllà. L’efectivitat és el motor d’aquest Barça Borges 2010/11, que té clar que sumar punts és el que dóna el títol.

Per a aquest partit, Xavi Pascual continua comptant amb Peréz de Vargas per substituir el lesionat Sjostrand, amb lumbàlgia. També és baixa Laszlo Nagy, amb una lesió al dit anular de la mà dreta. Víctor Tomás, ja recuperat, torna a la convocatòria, i descansa Jesper Noddesbo.

El rival

La derrota a casa davant l’Alcobendas (28-36) ha deixat tocat el Toledo, que encara no ha sumat cap punt i això el situa a la penúltima posició de la taula. El tècnic lituà Miglius Astrauskas ha donat descans els laterals Quique Plaza i Daniel Baverud, que arrosseguen molèsties físiques, i ha convocat els jugadors del filial Requejo i Vidal.

La temporada passada, els blaugranes van superar amb solvència el Toledo (31-22), tot i que el rival va presentar resistència.