Recital defensiu a Ipurúa (17-30)

17.09.2010 22:37

El Barça Borges ha sumat la segona victòria a la Lliga Asobal després de passar com un cicló pel Polideportivo Ipurúa. Els de Xavi Pascual han apallissat l’Arrate i a l’espera dels altres resultats de la jornada se situa líder de la competició.

Ha estat un partit plàcid per als blaugranes, com així indica el marcador. El Barça Borges ha sortit dominador i des dels primers parcials ha imposat la seva superioritat davant un rival que amb prou feines ha pogut aguantar les primeres estrebades.

Gols molt repartits

fcb-arrate1_x1x.jpgTot i les baixes de Sjöstrand, Igropulo, Victor Tomàs i Oneto, l’equip ha ofert un recital col·lectiu i s’ha apuntat el segon triomf en dues jornades. Ha estat una victòria sense protagonismes i amb els gols ben repartits. Rocas, amb sis dianes, ha estat el màxim golejador del partit, però tots els jugadors de pista, excepte Jernemyr, han marcat algun gol.

El Barça Borges ha sortit a la pista sense confiances i ben aviat ha marcat diferències fruit, sobretot, de la seva defensa. L’Arrate només ha pogut marcar set gols en el primers temps i això ha estat un handicap massa gros per als locals. Saric, sota els pals, ha tornat a estar esplèndid i Gonzalo Pérez de Vargas també ha tingut el seu protagonisme en el segon temps.

Progressivament, els de Pascual han ampliat la distància en el marcador i han acabat el partit amb la solvència d’un aspirant a tot. El segon temps pràcticament no ha tingut història. El Barça Borges no ha donat marge a la sorpresa i aquesta nit dorm com a líder de la competició en espera dels resultats del cap de setmana.

La fitxa del partit
JD ARRATE, 17
FC BARCELONA BORGES, 30

JD Arrate (7+10):
Voncina, Sergio Cid (3), Romero, Petricheev, Arrieta, Beljanski, Berrios (1) –set inicial–, Alzaga (1), Szabo, Peña, Rédei (4), Tokic (3), Kurilenko (2), Bogdan (3), Sever i Moyua.

FC Barcelona Borges (13+17): Saric, Nagy (4), Entrerriós (1), Rutenka (4), Juanín (1), Sorhiando (2), Rocas (6) –set inicial–, Noddesbo (4), Dani Sarmiento (1), Ugalde (2), Iker Romero (3), Jernemyr, Saubich (2) i Pérez de Vargas.

Parcials: 1-2, 3-5, 4-7, 5-10, 7-12, 7-13 (descans), 9-17, 10-18, 12-22, 16-23, 16-25 i 17-30 (final).

Àrbitres: Martín Franco i Moyano Prieto.