El Barça Borges no juga amistosos (36-24)

25.08.2010 20:33

Llorenç Tarrés

El Barça Borges s’ha imposat amb contundència al Sagunt en l’últim partit de pretemporada disputat aquest dimecres a Malgrat de Mar. Els homes de Xavi Pascual tanquen així una excel·lent preparació amb un balanç de sis victòries en sis partits.

Un estiu més, i ja en són deu de seguits, la Penya Barcelonista Enric Masip de Malgrat de Mar ha pogut rebre la visita del Barça Borges, que ha guanyat el Sagunt en l’últim amistós abans de la disputa del primer títol oficial, la Lliga dels Pirineus, aquest diumenge.

Espectacular Víctor Tomàs

En un partit marcat per la forta calor i per l’ambient festiu a les grades, l’equip blaugrana ha dominat en tot moment tot i els intents del conjunt valencià per apropar-se al marcador. Així ho ha aconseguit fins al 8-7 en els pitjors moments del Barça Borges, però les intervencions de Saric i l’encert de Víctor Tomàs (imparable amb set gols i ovacionat en ser substituït) han obert escletxa abans del descans, al qual s’ha arribat amb un resultat de 17-12.

A05.jpgA la represa, el Barça Borges, molt superior físicament, ha ampliat el seu domini per arrodonir el marcador final fins al 35-24 definitiu. Una segona meitat que ha servit per posar en pràctica diversos recursos tàctics, tant en atac com en defensa, com ara una defensa amb dos avançats que ha secat completament l’atac del Sagunt.

En atac, Dani Sarmiento i Iker Romero, amb quatre gols cadascú, també s’han mostrat molt encertats, motiu pel qual les absències de Nagy i Rutenka, tots dos amb molèsties, no s’han notat. Els joves Saubich i Molina, així com els tres fitxatges, també han rendit a un bon nivell.

Noddesbo ha marcat dos gols. Fotos: Arxiu FCB.
La fitxa del partit
FC BARCELONA BORGES, 36
ALSER BM. PORT SAGUNT, 24

FC Barcelona Borges (17+19):
Saric, Sorhaindo (4), Entrerríos (2), Noddesbo (1), Juanín (1), Víctor Tomàs (7), Sarmiento (4), Ugalde (2), Iker Romero (4), Rocas, Jernemyr, Oneto (2), Igropulo (5), Molina (3), Saubich (1) i Sjöstrand.

Alser BM. Port Sagunt (12+12): Peg, Backovic, Serrano (4), Ruiz (2), Djukic (6), Sifre (5), Ibáñez, Tarrasó, Muiña, Prce (4), Fernández, Nebot (2), Sánchez, Hergueta, Tello, Latorre i Bauer.

Parcials: 1-2, 5-3, 7-5, 9-8, 14-10, 17-12 (descans), 22-14, 28-16, 30-20, 33-22 i 36-24 (final).

Àrbitres: Ignacio Garcia i Andreu Marin.