Primer test portuguès superat (23-38)

21.08.2010 20:41

El Barça Borges ha iniciat la seva participació enb el torneig de Porvoa de Varzim, a Portugal, amb una contundent victòria davant l’Sporting de Lisboa per 23 a 38. El segon partit el jugaran demà a les 18.00 hores, davant el Porto.

En un partit marcat per les exclusions (16 entre els dos equips), els de Xavi Pascual s’han imposat amb un gran partit dels extrems Juanín i Tomás. El lleonès ha anotat un 5/6 en els llançaments, mentre que Víctor Tomás ha estat més que notable amb un 6/8.

Minuts per a tothom

Com ja ve sent habitual en aquesta pretemporada, Xavi Pascual ha fet jugar tots els seus jugadors disponibles, inclòs Iker Romero, que a poc a poc va retrobant-se amb el seu millor estat físic i va superant la lesió que va tenir al final de la temporada anterior. També ha jugat el jove del planter, Carlos Molina.

El partit ha estat marcat disortadament per les exclusions, i és que l’arbitratge no ha estat a l’altura d’un partit d’aquestes característiques. Els col·legiats han castigat amb nou exclusions els catalans, mentre que els portuguesos n’han patit set. El millor del cas, però, ha estat l’excel·lent defensa dels jugadors del Barça Borges que, des del minut 20 –quan anaven 22-32– de la represa només han encaixat un gol.
Parcials cada cinc minuts
2-2 / 5-6 / 8-9 / 8-11 / 9-15 / 10-17 (descans) / 12-20 / 15-22 / 18-29 / 22-32 / 22-35 i 23-38.