El primer triomf del cap de setmana (30-44)

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.08.2010 12:52

El primer triomf del cap de setmana (30-44)

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges va guanyar el primer amistós contra l’Octavio Pilotes Posada de Vigo, al qual es va imposar per 30 a 44. Cada jugador va poder jugar una mitjana de vint minuts.


L'únic cop que els dos equips van estar a prop va ser quan el marcador va reflectir un 9 a 12 durant la primera. A partir d’aquí el Barça va anar fent gran la diferència fins aconseguir guanyar amb claredat.

Una baixa i un retorn

Ahir va tornar a jugar Iker Romero després de la seva lesió. Qui no va poder jugar va ser el suec Magnus Jernemyr, ja que tenia un procés gripal. Àlvaro Ruiz, del planter, va poder debutar amb el primer equip a la pretemporada. La resta de jugadors van poder jugar uns 20 minuts de mitjana. Pel que fa als porters, van estar sota els pals els tres, i van fer set aturades cadascun.

Trofeu Ciutat de Vigo

El conjunt de Xavi Pascual va endur-se el Trofeu Ciutat de Vigo després d’imposar-se amb contundència a l’Octavio, un equip que va baixar de categoria l’any passat. Els de Quique Domínguez van mostrar als seus aficionats les armes amb les quals aquesta temporada intentaran recuperar la categoria, però ahir els blaugrana, que es prenen els amistosos amb molta intensitat, van guanyar sense contemplacions.
Saric, un dels tres porters que ahir van jugar a Vigo
Saric, un dels tres porters que ahir van jugar a Vigo


Comparteix a

Notícies Handbol