Balanç dels primers dies

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

11.08.2010 19:16

Balanç dels primers dies

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona Borges ja fa deu dies que ha començat la pretemporada, i aquest és un bon moment per avaluar la tasca i veure com ha anat abans de disputar els primers amistosos. L’entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, repassa l’estat de l’equip


Primer de tot, Pascual explica la feina que han dut a terme aquest primers dies: “Hem fet sobretot un treball de càrrega, absolutament físic, que ha estat l’objectiu principal. Hem preparat tres entrenaments diaris amb curses i peses i, després, a la tarda, hem utilitzat la pilota per començar a introduir aspectes tàctics del joc.

Valoració positiva

La valoració que fa Pascual de la feina dels seus homes durant aquests dies és molt positiva. Per al tècnic blaugrana: “L'equip ha vingut amb moltes ganes, amb molta il•lusió, amb ganes de treballar, i jo crec que continuem amb una dinàmica positiva que ja portàvem des de l'any passat, durant tota la segona volta.”

2010-08-02_ENTRENAMIENTO_FCB_BORGES_023.jpgEl fet de ja portar temps treballant amb el grup és un factor que facilita la feina que estan desenvolupant des del 2 d’agost passat , quan es va iniciar la pretemporada. Per a Xavi Pascual: “L'equip hi està posat, i recorda moltes coses: el concepte del joc i l'estil. El model que tenim és el nostre”.

Els nous que ja no ho són tant

Un dels temes que sempre es tracta en aquests primers dies de pretemporada és com s’adapten els nous jugadors. Davant aquest fet, Pascual vol destacar que: “Els jugadors estan tenint un comportament extraordinari, tots estan ajudant al fet que aquests jugadors s'integrin.”

2010-08-02_NUEVOS_FICHAJES_FCB_BORGES_002.jpg“Ara mateix no estem pensant si fa tres o quatre dies que han arribat, i la prova d’això no és la dinàmica del grup només, sinó la dinàmica dels veterans, que ja porten temps aquí, i que fan que això sigui més assequible i més fàcil”, destaca el tècnic del FC Barcelona Borges

La pilota, present des del primer dia

Els tècnics de l’handbol blaugrana han introduït el treball amb la pilota des del primer dia, malgrat que en aquesta etapa de la pretemporada no és gaire habitual.

Aquest fet no és gens inusual per a Pascual i els seus col•laboradors: “Nosaltres juguem a handbol. És clar que hi ha diferents parcel•les de l'entrenament que s'han de tocar, i que toquem, però a mesura que ens anem apropant a la competició es van disminuint més i hem d'entrenar la manera com després volem jugar”, explica Pascual.
Xavi Pascual, en una sessió d'entrenament. Foto: Arxiu-FCB
Xavi Pascual, en una sessió d'entrenament. Foto: Arxiu-FCB
Amistosos de nivell
Els primers partits amistosos del FC Barcelona Borges seran divendres i dissabte a Polònia davant el Kielce, rival dels blaugranes a la Champions d’handbol. Xavi Pascual és mostrava resignat amb aquesta casualitat, ja que “els partits a Polònia estaven pactats abans del sorteig de la Champions. L'any passat ens va passar el mateix, vam pactar amb el Kolding i després resulta que ens va tocar en el mateix grup. No m'agrada, però és el que tenim.”

Tot i aquesta circumstància, Pascual afirma que “en cap cas mirarem el resultat, sobretot en aquest primer cap de setmana. En cap cas mirarem el fet de guanyar o perdre, que evidentment anirem a guanyar sempre. El que buscarem és que tothom tingui minuts, que les coses es vagin recordant, que es vagin assimilant alguns conceptes nous i que hi hagi acoblament”.


Comparteix a

Notícies Handbol