Rosell rep les cares noves del Barça Borges

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.07.2010 14:37

Rosell rep les cares noves del Barça Borges

www.fcbarcelona.cat


El president del FC Barcelona ha donat la benvinguda els tres nous jugadors del Barça Borges, Entrerríos, Sjöstrand i Sorhaindo, abans de la seva presentació oficial com les novetats de l’equip per a la temporada 2010/11.


Com a acte previ a la seva presentació davant els mitjans de comunicació, divendres a les 18 h a la sala de premsa del Camp Nou, el president Sandro Rosell ha rebut les cares noves del Barça Borges 2010/11. Rosell ha intercanviat impressions amb Cedric Sorhaindo, Johan Sjostrand i Raúl Entrerríos, els reforços de l’equip d’handbol, que comença la pretemporada dilluns 2 d’agost.

2010-07-30_BALONMANO_03.JPGEls tres jugadors blaugrana, que han estat acompanyats pel tècnic Xavi Pascual, el secretari tècnic Enric Masip i el responsable de la secció d’handbol Xavi O’Callaghan, han pogut conèixer el president abans de tenir el seu primer contacte amb el mitjans de comunicació i vestir la seva nova samarreta, la blaugrana.
Sjostrand, Entrerríos i Sorhaindo, amb el president Rosell. (Fotos: Miguel Ruiz - FCB)
Sjostrand, Entrerríos i Sorhaindo, amb el president Rosell. (Fotos: Miguel Ruiz - FCB)
Dilluns, a les 9 h al Palau
Els jugadors del Barça Borges estan citats dilluns 2 d’agost a les 9 del matí per sotmetre’s a les proves mèdiques d’inici de pretemporada. Després de fer cursa, l’equip blaugrana marxarà a les 11.30 h cap a Andorra, on farà una estada de preparació.


Comparteix a

Notícies Handbol