La Lliga dels Pirineus, el 29 d’agost

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.07.2010 11:57

La Lliga dels Pirineus, el 29 d’agost

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges disputarà la Lliga dels Pirineus el 29 d’agost a Berga. El format d’aquesta XIV edició queda reduït a un partit entre els blaugranes i el Fraikin Granollers, el derbi català de la Lliga Asobal.


Els homes de Xavi Pascual buscaran reeditar l’èxit de la temporada passada a la nova Lliga dels Pirineus. La competició que organitza la Federació Catalana d’Handbol no comptarà aquest any amb equips francesos i quedarà reduïda a un partit que disputaran els dos equips catalans de la Lliga Asobal, Barça Borges i Fraikin Granollers.

Contra el Granollers, a Berga

La cita serà el diumenge 29 d’agost a les 18h a Berga. El Barça Borges és el gran dominador de la competició amb deu títols en tretze edicions de la competició i sempre disputant la final. Només el Montpeller en dues ocasions (2002 i 2004) i el Granollers fa dues temporades van ser capaços de trencar l’hegemonia blaugrana.
El Barça Borges va superar el Nimes en l'última final. (Foto: Arxiu FCB)
El Barça Borges va superar el Nimes en l'última final. (Foto: Arxiu FCB)
Primera competició oficial
La Lliga dels Pirineus és la primera competició oficial que disputarà el Barça Borges la temporada 2010/11. Una setmana després, el 5 de setembre, els blaugranes disputaran la segona, la Supercopa Asobal contra el Ciudad Real a Còrdova.


Comparteix a

Notícies Handbol