Dorsals assignats al Barça Borges

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

20.07.2010 14:29

Dorsals assignats al Barça Borges

Meritxell Infante


Amb la plantilla definida, els setze jugadors del Barça Borges ja tenen assignat el dorsal que lluiran a la samarreta la temporada 2010/11. Les tres noves incorporacions ja han triat el número que portaran com a jugadors blaugrana.


La secció d’handbol blaugrana és la que més samarretes té penjades al Palau, un total de cinc: Sagalés, Grau, Urdangarin, Masip i O’Callaghan tenen el número retirat. D’aquesta manera, triar dorsal al Barça Borges no és feina fàcil. Entrerríos, Sorhaindo i Sjöstrand ja saben quin número lluiran a la seva nova samarreta, la blaugrana. Els tres fitxatges han triat el seu entre els que quedaven disponibles, després de la marxa de cinc jugadors. La resta de jugadors del Barça Borges mantenen el dorsal que lluïen la temporada passada.

Sjöstrand, com Svensson

Sjöstrand no portarà el mateix número que al Flensburg, el número '16', ja que aquest és el que lluïa David Barrufet i serà retirat pròximament. El nou porter blaugrana, a canvi, portarà el dorsal '1', que ja va pertànyer a un altre suec que va defensar la porteria del Barça, Tomas Svensson.

Entrerríos recupera el 9

Raxl_Entrerrxos_2.jpgPel que fa a Raúl Entrerríos, el nou central portarà el número '9' a la samarreta, dorsal que fins ara portava un altre jugador asturià, Rubén Garabaya. Entrerríos portava el '29' al seu últim equip, el Valladolid, però el '9' ja era el seu dorsal al seu primer equip a la Lliga Asobal, l’Ademar. El seu germà Alberto va portar el '22' com a blaugrana, número que ara porta Rutenka.

El '10' per a Sorhaindo

Cedric Sorhaindo s’ha quedat el dorsal '10', que durant les últimes temporades ha lluït Demetrio Lozano. El jugador francès portava el '6' al París Handball i el '20' a la selecció francesa, però tots dos números ja estaven assignats al Barça Borges.
Els blaugranes ja tenen assignats els seus dorsals. (Fotos: Arxiu FCB i Asobal)
Els blaugranes ja tenen assignats els seus dorsals. (Fotos: Arxiu FCB i Asobal)
Els dorsals
1 Sjöstrand
3 Noddesbo
6 Juanín
8 Víctor Tomás
9 Entrerríos
10 Sorhaindo
11 Sarmiento
12 Saric
15 Ugalde
18 Iker
19 Nagy
20 Jernemyr
22 Rutenka
26 Rocas
29 Oneto
35 Igropulo


Comparteix a

Notícies Handbol