La nova vida de David Barrufet

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

07.07.2010 14:07

La nova vida de David Barrufet

Meritxell Infante


Després de 21 anys jugant a handbol, David Barrufet ha començat una nova etapa al FC Barcelona. El seu barcelonisme continua ara des dels despatxos i el seu vincle amb l’handbol, com a president de l’Associació de Jugadors d’Handbol.


El 30 de maig disputava la final de la Lliga de Campions contra el Kiel, el seu últim partit com a jugador d’handbol. Amb una trajectòria de 21 anys jugant al Barça i 71 títols guanyats, havia arribat el moment de la seva retirada de l’handbol actiu, però el seu lloc era continuar al club de la seva vida. Llicenciat en dret, David Barrufet ha entrat a treballar al Departament Jurídic del FC Barcelona aquest mes de juliol.

Una etapa il·lusionant

“Estic molt content de com estan anant les coses, adaptant-me a la nova feina”, explica Barrufet. “És una experiència nova que tenia ganes de viure i per ara estic molt content”, afegeix. Tot i que els seus estudis han estat encaminats a l’àmbit jurídic, la seva feina sempre ha estat vinculada a la porteria de l’handbol blaugrana i s’ha hagut d’aclimatar a la feina en una oficina. “Ara ja m’he acostumat, però hauré de començar a fer esport abans que no em surti panxa”, afirma l’exjugador blaugrana.

Continua vinculat a l’handbol

Barrufet_conveni_Asobal.jpgBarrufet va estar present al sorteig de la Lliga Asobal perquè, com a president de l’Associació de Jugadors d’Handbol (AJBM), hi signava el conveni col·lectiu dels jugadors amb l’Asobal. “Sempre havia dit que volia seguir vinculat i això em permet estar en contacte i ajudar els jugadors en aquest cas, que és el meu col·lectiu”, declara Barrufet.
Barrufet, acomiadant-se del Palau. (Fotos: Arxiu FCB i Asobal)
Barrufet, acomiadant-se del Palau. (Fotos: Arxiu FCB i Asobal)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L’Aquàrium, un bon record
David Barrufet va repetir visita a l’Aquàrium de Barcelona, un lloc que li porta bon records. El desembre del 2008 va felicitar el Nadal nedant entre taurons. “Va ser una sensació molt cara. Tinc un grandíssim record d’aquella immersió”, rememora l’exblaugrana.


Comparteix a

Notícies Handbol