FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.07.2010 15:56

El sorteig de la Lliga Asobal, a l’Aquàrium

Meritxell Infante


L’Aquàrium de Barcelona acollirà aquest dimarts a les 13h el sorteig de la XXI Lliga Asobal. El Barça Borges coneixerà el seu calendari a la competició domèstica, que comença l’11 de setembre.


El sorteig de al Lliga Asobal donarà a conèixer el nou calendari per a la temporada 2010/11. Els representants dels clubs es donen cita aquest dimarts a les 13h a l’Aquàrium de Barcelona, situat al Port Vell. En el sorteig es coneixeran els aparellaments de les 30 jornades de la Lliga, que començarà el cap de setmana de l’11 de setembre i finalitzarà el 22 de maig.

Tot i que es coneixeran els enfrontaments amb tots els equips de la Lliga, com sempre hi haurà una especial atenció a partits de la màxima rivalitat, com els dos duels contra el Ciudad Real. Aquesta última temporada el partit entre blaugranes i manxecs es va celebrar ben d’hora, a la quarta jornada, mentre les dues anteriors havia arribat a la penúltima jornada de cada volta.

Amb la presència de David Barrufet

AQUARIUMBCN_immersioBARRUFET_2008_002.JPGL’exjugador David Barrufet serà un dels assistents al sorteig a l’Aquàrium. Treballant actualment als serveis jurídics del FC Barcelona, Barrufet hi assistirà com a president de l’Associació de Jugadors d’Handbol (AJBM), que signarà un acord amb Asobal. Barrufet guarda un bon record de l’Aquàrium, on hi va fer una immersió amb taurons el desembre de 2008 per felicitar-nos el Nadal, un acte en què també han participat altres blaugranes com Messi i Bojan.
Pol Espargaró va participar al sorteig de la Lliga Asobal la temporada passada. (Fotos: Asobal i Arxiu FCB)
Pol Espargaró va participar al sorteig de la Lliga Asobal la temporada passada. (Fotos: Asobal i Arxiu FCB)
Virginia Ruano, padrina del sorteig
La tenista Virginia Ruano serà la mà innocent que extraurà les boles que determinen els enfrontaments de la primera jornada. L’any passat va ser un altre esportista, el pilot Pol Espargaró, qui va apadrinar el sorteig.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana