Viatjar a Kiel: un clàssic dels darrers anys

30.04.2011 21:32

Gustau Galvache

El Barça Borges ja ha arribat a la ciutat nord-alemanya de Kiel per jugar diumenge, a les 18.30 h, la tornada dels quarts de final de la Champions d’handbol. Un viatge que s’està repetint molt les darreres temporades.

Horaris habituals
Un cop arribat a Kiel, el Barça Borges ha sopat i directament ha marxat a descansar. Diumenge al matí, Pascual i els seus homes esmorzaran a les 9.30 h. Posteriorment tindran sessió de vídeo per preparar els darrers detalls del partit. L’equip es trobarà a las 14 h per dinar i cap a les 17 h deixarà l’hotel per anar al pavelló de joc.
Amb el viatge de dissabte i el partit de diumenge, serà la cinquena vegada que el FC Barcelona d’handbol hagi trepitjat la ciutat de Kiel en les darreres quatre temporades. En els quatre partits anteriors, dues victòries locals, un empat i una victòria blaugrana.

De menys a més

P4302332.JPGEls blaugranes, que han aterrat a l’aeroport d’Hamburg, i posteriorment s’han dirigit per carretera fins a Kiel (un trajecte d'una hora i mitja de durada), han anat de menys a més en els seus enfrontaments davant el THW Kiel en els darrers anys.

Barça i Kiel es tornaven a trobar la temporada 2007/08 després no fer-ho durant tres anys. En aquella ocasió els ‘zebres’ van guanyar per deu gols els blaugranes a les semifinals de Champions.

La temporada 2008/09 THW Kiel es va imposar a la seva pista, l’Sparkassen Arena, per set gols, en la primera fase de la competició europea.

Es capgira la tendència

El FC Barcelona d’handbol no havia guanyar mai a Kiel fins que la temporada passada, la 2009/10, i amb Xavi Pascual a la banqueta, els blaugranes van guanyar per 30 a 32 a la pista alemanya.

Aquesta temporada catalans i alemanys ja han jugat al feu dels de Kiel. Els dos equips es van trobar en la primera fase i els blaugrana van aconseguir empatar a 28 gols, mantenint així els bons resultats a Kiel de les darreres temporades.