Últims resultats a Kiel: empat i victòria

28.04.2011 15:02

Meritxell Infante

Els precedents més recents del Barça Borges a la pista del Kiel no podrien ser més optimistes. Un empat i una victòria són bones credencials per viatjar a Alemanya amb la confiança en les possibilitats de l’equip de defensar la renda del Palau.

El resultat de Colònia també valdria
Els blaugranes viatjaran a Kiel per defensar una renda de dos gols i amb la meta inicial de superar els 25 gols dels alemanys al Palau. Tenint això en compte, el resultat de la final de l’any passat a Colònia, 34 a 36, serviria al Barça Borges per tornar-hi enguany.
L’Sparkassen Arena és una de les pistes més imponents de l’handbol europeu i pocs equips hi surten victoriosos. El Barça Borges, però, ja ha trencat el mite. En les dues últimes visites a la pista del Kiel, els de Xavi Pascual han aconseguit resultats notables i molt profitosos. El més recent, l’empat a 28 aconseguit en la segona jornada de la fase de grups.

En aquell empat, els blaugranes van mostrar una gran motivació i van saber frenar d’entrada els alemanys, que només van marcar dos gols en els primers deu minuts. Des de la inspiració de Daniel Saric fins al coratge del jove Saubich, desafiant al contratac tot un Thierry Omeyer, els de Pascual van saber mesurar els temps i mantenir la sang freda. Tot i el gol de Jicha a vint segons del final, Albert Rocas marcava el 28 a 28 definitiu en el moment decisiu.

Victòria històrica a l’Sparkassen Arena

kiel_-_fcb5.jpgRocas també va rubricar amb un gol un altre partit per a la història a l’Sparkassen Arena. Els blaugranes guanyaven el Kiel per primera vegada a domicili el 14 de febrer de 2010 (30-32) . Un Barça Borges sense complexos va dominar el partit en tot moment, ja amb avantatges en el marcador a la primera part. Els alemanys només van aconseguir posar-se per davant amb el 20 a 19. Un parcial 0-4 al minut 24 de la segona part posava el partit de cara per als de Pascual. El gol de Rocas al final del partit donava la tranquil·litat i els blaugranes demostraven com s’ha de guanyar un partit d’aquesta dificultat.