El millor regal per a Barrufet (38-23)

27.02.2011 18:40

El Barça Borges ha tombat amb comoditat el Chambéry francès en la penúltima jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. La victòria ha estat el millor regal per a David Barrufet, homenatjat després del partit al Palau.

Saric ha tingut una actuació destacada. Fotos: Àlex Caparrós-FCB

LA FITXA
Barça Borges, 38
Chambery, 23

Barça Borges (20+18): Saric, Víctor Tomás (8), Nagy (2), Sorhaindo (2), Sarmiento (2), Rutenka (3), Juanin (3, 1p.) -set inicial-, Igropulo (1), Jernemyr (-), Noddesbo (5), Raúl Entrerríos (1), Iker Romero (1p.), Ugalde (4), Noddesbo (5), Sjostrand i Oneto (1)

Chambery (7+16): Dumoulin, Busselier (4, 1p), Barachet (2), Paturel (2), Basic (2, 1p.), Bicanic (-), Gille (1), -set inicial-, Nocar (1), Detrez (1), Massot (1), Saurina (7), Grahovac i Capella (2)

Parcials cada cinc minuts: 4-0, 9-2, 11-3, 14-5, 17-6, 20-7 (mitja part), 23-9, 25-11, 27-14, 30-17, 34-18 i 38-23 (final)

Àrbitres: Csaba Kekles (HUN) i Pal Kekes (HUN)
Al Palau la tarda presentava dos grans atractius: el partit amb el Chambéry i el posterior homenatge a Barrufet. I els jugadors de Xavi Pascual, concentrats en tot moment, han volgut deixar resolta la feina ben ràpid i en deu minuts han sentenciat el partit en un pavelló ple de gom a gom. Ha estat el millor regal per a Barrufet, que ha vist com el seu equip de tota la vida ha assolit una victòria clau a la Lliga de Campions d’una manera exemplar.

Inici demolidor

El partit ha quedat resolt per la via ràpida. Un gran inici en atac del Barça Borges ha permès un parcial de 5-0 que ha obligat el tècnic dels francesos a demanar un primer temps mort. Els de Pascual, conscients de la importància del matx, han ampliat l’avantatge fins a un 11-2 que ha trencat definitivament el matx. Era només el minut 9 i els contraataccs locals estaven fent molt de mal al rival.

Saric ho atura tot

2011-02-27_FCB_BORGES_-_CHAMBERY_SAVOIE_018.jpgA partir d’aquest moment, el Chambéry, l'únic equip que ha aconseguit tombar els blaugrana lluny del Palau aquesta temporada, ha pogut evitar que el Barça Borges mantingués el ritme. Saric, sensacional, amb 12 aturades en el primer temps, ha donat la tranquil·litat necessària als de Pascual. A la mitja part, màxim avantatge de 13 punts (20-7).

Plàcida segona part

A la represa, el partit ha avançat amb un intercanvi de cops i de gols que ja li anava bé al Barça Borges, que ha tingut sempre més de deu gols d'avantatge en el marcador. El Chambéry, molt més intens que a l’inici, ha impedit les transicions ràpides en el contraatac del Barça Borges, que ha patit l’expulsió d’Oneto quan el partit començava a morir. Però això no ha estat cap problema, perquè al final hi ha hagut pallissa blaugrana i el primer regal de la tarda per a Barrufet: un 38-23.