El filial, en dinàmica positiva

Handbol formatiu

10.02.2011 09:50

Els deixebles de Toni Gerona han recuperat el camí de la victòria. Després de derrotar a domicili el Villa de Aranda, el filial del Barça Borges torna a mostrar la seva millor cara, que els va fer liderar la Divisió de Plata a la primera volta.

FC Barcelona – Sant Martí Voramar
El filial blaugrana va sumar la seva tercera victòria consecutiva aquest 2011. Els de Toni Gerona es van imposar a l’Artepref Villa de Aranda per 25 a 31. Els blaugranes van haver de lluitar de valent per endur-se la victòria a domicili. El seu rival va començar dominant al marcador, però el Barça va jugar millor en defensa i al descans el marcador estava igualat a 12. A la segona part, va continuar la lluita cos a cos, però en la recta final els blaugranes es van mostrar superiors al contraatac i van sentenciar amb la victòria, que els consolida en la sisena plaça de la classificació de Divisió d’Honor Plata.

El juvenil blaugrana va sumar un empat a casa davant el Granollers (29-29), un dels duels més equilibrats de la Lliga catalana juvenil. Els blaugranes continuen com a líders de la categoria, empatats a punts amb l’altre gran rival, la Roca.

El Cadet A del Barça va imposar-se amb un contundent 43 a 15 al Parets, mentre que el Cadet B va superar el Sant Martí Voramar per 33 a 19. Els cadets de segon any lideren la classificació amb els mateixos punts que el segon, el Granollers. El B és tercer a quatre punts dels seus companys més grans.

L’Infantil blaugrana va aconseguir una victòria molt àmplia davant el Granollers Atlètic (60-8) a la segona jornada de la segona fase de la Lliga catalana. Els blaugranes lideren el grup 1 amb dues victòries en dos partits, i amb 102 gols a favor i només 20 en contra.