Noddesbo acompanyarà Sorhaindo en la final

28.01.2011 22:21

Jesper Noddesbo serà el segon blaugrana a la final del mundial després que Dinamarca hagi derrotat Espanya per 28 a 24 en la segona semifinal del mundial de Suècia. Els cinc blaugranes que juguen amb Espanya es disputaran el bronze davant Suècia.

Noddesbo es veurà amb Cedric Sorhaindo en la final del campionat del món. França i Dinamarca disputaran el màxim títol mundial i el FC Barcelona Borges serà l’únic club amb presència de jugadors als dos equips. Per la seva banda, els cinc blaugranes que juguen amb Espanya hauran de lluitar contra els seus companys suecs –Jernemyr i Sjöstrand– en la lluita pel bronze

Igualtat en el primer temps

La igualtat ha estat la tònica de la primera part del duel entre Dinamarca i Espanya. Els primers 15 minuts han estat per a l’equip de Noddesbo i la segona part del primer temps per als homes de Valero Rivera.

Espanya_handbol_2009_rfebm.jpgDinamarca ha arribat al minut 15 dominant per 10 a 6. La velocitat i l’encert dels danesos semblava que podien trencar el partit, però en el moment més delicat Espanya ha jugat amb més tranquil·litat i a poc a poc ha pogut anar retallant la diferència.

Gràcies a la defensa 5-1 dels de Rivera, Espanya ha arribat amb un empat a 12 a la mitja part, amb dos gols del blaugrana Entrerríos, un  d’Ugalde i un altre de Juanín García.

Ningú regala res

Noddesbo i els seus companys han dominat l’inici del segon temps. A Espanya li ha costat veure la porteria danesa, i no ha estat fins al minut 6 que els espanyols han aconseguit el primer gol. Gràcies a això, Dinamarca ha arribat a tenir 4 gols d’avantatge, però Valero Rivera, amb un temps mort, i Entrerríos, amb un gol des dels 9 metres, ho han aturat.

Espanya pressionava i les diferències oscil·laven entre un i dos gols favorables als danesos. Entre els blaugranes destacava l’activitat defensiva de Cristian Ugalde. Un Ugalde que era capaç de fer un altre gol des de l’extrem i posar el 19 a 18 quan restaven 12 minuts per al final.

Dinamarca s’ho emporta

L’encert del l’exblaugrana Mikkel Hansen ha estat el referent ofensiu dels danesos. La defensa espanyola ha pogut aturar Hansen, i malgrat la inferioritat espanyola per l’exclusió de García Parrondo, un gol de Rocas ha posat l’empat a 23 quan quedaven 5 minuts per a l'acabament.

rocas_bahrein.jpgPerò l’exclusió de Viran Morros ha resultat definitiva. Un parcial de 2 a 0 favorable a Dinamarca ha obert una escletxa que Espanya no ha pogut recuperar. Entrerríos ha estat el màxim golejador dels sis blaugranes, amb 3 gols. Ugalde n'ha marcat dos i Romero, Rocas i Juanín han anotat un gol cadascun.