Cinc blaugranes més a les semifinals del Mundial

24.01.2011 18:05

Si diumenge eren tres els blaugranes classificats per a les semifinals del Mundial d’handbol, després del triomf d’Espanya sobre Islàndia per 24 a 32 s’han afegit els cinc barcelonistes que juguen amb el combinat estatal.

Ugalde, ‘Juanín’ García, Iker Romero, Raúl Entrerríos i Albert Rocas s’afegeixen a Noddesbo, Sjöstrand i Jernemyr a la llista de jugadors del Barça Borges que estaran presents a les semifinals del Campionat del Món d’handbol que s’està disputant a Suècia.

Trenquen al primer temps

Espanya no ha donat opció durant els primers 30 minuts als islandesos. Amb una defensa 5-1 molt ben organitzada i amb l’aportació en el contraatac del blaugrana ‘Juanín’ García, els homes entrenats per Valero Rivera han dominat el primer període.

juanin.jpgEspanya ja dominava en el minut 15 per 4 a 8, avantatge que ha anat ampliant fins al 10 a 20 que reflecteix el marcador a la fi dels primers 30 minuts.

Dos blaugranes han destacat a la primera part. Raúl Entrerríos, amb 4 gols, ha estat molt efectiu en el llançament exterior. Per la seva banda, ‘Juanín’ García va marcar 3 gols de contraatac.

De cap a semifinals

A la segona part, Islàndia ha tret l’orgull. Les aturades del porter Gustavsson i algunes errades en atac d’Espanya han permès als islandesos acostar-se en el marcador fins a 5 gols, quant quedaven 15 minuts.

Però ha estat un miratge. Els homes de Valero Rivera han recuperat la bona dinàmica en el joc, han mantingut la tranquil•litat i s’han emportat una victòria que els porta de cap a la lluita per les medalles.

Raúl Entrerríos ha estat el màxim golejador entre els blaugranes amb 6 gols. Entrerríos s’ha mostrat molt sobri en la direcció del joc d’Espanya. ‘Juanín’ García ha estat els segon anotador blaugrana amb 4 gols. Albert Rocas amb dos gols i Ugalde amb un, han completat la llista d’anotadors del Barça Borges.
Espanya, amb cinc blaugranes, ja està a les semifinals del mundial. Foto: Arxiu-IHF
Duel de companys a semifinals
A les semifinals, els cinc blaugranes de la selecció espanyola es trobaran a companys d’equip sigui quin sigui el rival. Suècia o Dinamarca podrien ser els rivals de la selecció estatal. A Suècia hi són els blaugranes Jernemyr i Sjöstrand i a Dinamarca juga el pivot del Barça Borges Jesper Noddesbo.