Tres blaugranes ja són a semifinals

24.01.2011 10:56

Noddesbo, Jernemyr i Sjöstrand ja saben que disputaran les semifinals del Campionat del Món d’handbol. Dinamarca va vèncer Argentina per 24 a 31 i Suècia va derrotar Croàcia per 29 a 25 i les dues seleccions ja són semifinalistes del torneig.

Qui també va jugar diumenge va ser la selecció xilena del blaugrana Marco Oneto. Els sud-americans van perdre, 28 a 18, davant Brasil. Oneto i els seus companys han finalitzat la seva primera participació mundialista en 22è lloc. Una victòria davant Austràlia i un empat contra Eslovàquia són el balanç positiu de la primera participació d’Oneto en un mundial.

La Dinamarca de Noddesbo, l’equip més en forma

L’equip del blaugrana Jesper Noddesbo és la selecció més en forma. Compten els seus partits per victòries i ja estan classificats per a semifinals. En el darrer partit del grup, que disputaran davant Suècia aquest dimecres, només els cal un empat per ser primers de grup.

Noddesbo_Dinamarca_IHF.jpgI aquest estat de forma el van demostrar guanyant per 24 a 31 Argentina, una selecció que va ser capaç de vèncer Suècia a la primera fase. Els danesos van controlar en tot moment el partit i Noddesbo va contribuir amb 4 gols a la victòria.

Noddesbo va tenir un 100% d’efectivitat en els seus llançaments, en els poc més de 30 minuts de joc de què va gaudir.

Sjöstrand torna a ser clau

Suècia va deixar fora de la lluita per les medalles una de les favorites d’aquest mundial, la selecció croata. La victòria sueca per 29 a 25 es va fonamentar en una altra gran actuació de Johan Sjöstrand. El porter del Barça Borges va realitzar un 49% d’aturades, i va superar el 48% que havia aconseguit en el partit davant Sèrbia.

L’altre blaugrana que juga amb Suècia, Magnus Jernemyr, va jugar 29 minuts i va ser un dels puntals defensius dels nòrdics. Suècia disputarà amb Dinamarca la primera plaça del Grup II, un cop assolida la seva classificació per a les semifinals.