Mundial de Suècia: Continuen guanyant

17.01.2011 11:36

Tots els blaugranes que van disputar diumenge partits al mundial de Suècia van anar a dormir amb la victòria a la butxaca. Espanya, França i Dinamarca continuen invictes a la competició.

Els cinc blaugranes que juguen amb Espanya van vèncer, amb dificultats, Tunísia. Sorhaindo va contribuir al treball defensiu de França per derrotar Egipte i Noddesbo va participar en una altra golejada danesa, després dels 47 gols que ja havien fet en el primer partit davant Austràlia.

Tunísia planta cara a Espanya

Als homes de Valero Rivera els va costar trobar la porteria defensada per Hamza. L’efectivitat del porter de Tunísia i la bona defensa plantejada pel combinat estatal van fer que la primera part finalitzés amb un resultat poc habitual a l’handbol, 7 a 9 favorable a Espanya.

A la segona part, Tunísia va dominar el marcador durant molts minuts però l’empenta dels de Rivera, amb 4 gols de Rocas, 3 de Juanín García i 2 d’Iker Romero va fer que s’enduguessin el partit per 18 a 21.

Sorhaindo, dos gols davant Egipte

Còmoda victòria de la França de Sorhaindo davant Egipte. Els francesos van fonamentar el seu triomf en el treball defensiu, on va participar activament el blaugrana Cedric Sorhaindo, i en la seva porteria. Omeyer i Karaboue, els dos porters francesos, van fer un meritori 56% d’aturades.

El 19 a 28 final, reflexa la tasca defensiva dels francesos que van deixar a Egipte en només 8 gols a la primera part. Sorhaindo va contribuir amb dos gols al segon triomf de França en aquest mundial.

Festival de gols per a l’equip de Noddesbo

Noddesbo_Dinamarca_IHF.jpgVictòria amb gols, 39 a 30, per a la Dinamarca de Jesper Noddesbo. A diferència dels seus companys de club, Noddesbo va participar en un partit que els danesos van tenir controlat en tot moment i que va veure el guarisme més alt de la competició.

El jugador del Barça Borges, Jesper Noddesbo, va marcar els dos llançaments que va realitzar, en els 30 minuts que va estar sobre la pista.