FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

28.12.2009 20:57

Una selecció de color blaugrana

Verònica Díez


Des del dia 26 de desembre i fins al proper dia 30 la Ciutat Esportiva és un dels escenaris escollits per la selecció estatal d'handbol per preparar l'Europeu d'Àustria. El combinat espanyol compta amb sis blaugranes.


Víctor Tomàs, Iker Romero, Juanín García, Rubén Garabaya, Cristian Ugalde i Gonzalo Pérez de Vargas, com a jugador convidat, entrenen aquests dies amb la selecció espanyola, encara que se senten com a casa i és que l'entrenador, Valero Rivera, utilitza les instal·lacions blaugrana per fer les sessions de preparació. Una vegada més, els jugadors del Barça s'han quedat sense vacances de Nadal. Tot i això, estan contents perquè jugar un Europeu sempre és una gran oportunitat.

Quatre dies de descans

El 20 de desembre el FC Barcelona Borges es va proclamar campió de la Copa Asobal després de guanyar el Ciudad Real. A l'endemà van començar les vacances, però aquestes només van durar fins al dia de Nadal. Per Sant Esteve ja es van concentrar a l'Hotel Plaza de Barcelona, on la selecció espanyola romandrà fins al 31 de desembre. "Si tingués vacances em queixaria", comenta Víctor Tomàs. L'extrem dret del Barça també afegeix: "A tothom li agrada jugar amb la selecció".

Pel que fa als dies festius, el jugador català explica: "He aprofitat per estar amb la família. Ja estem acostumats a aquest ritme i la nostra feina és així". Per la seva banda, Juanín García assenyala que tot i el treball dur en aquests dies tan importants, tots estan contents perquè "sempre fa il·lusió rebre la trucada de la selecció".

Com a casa

"Estem com a casa", afirma Tomàs, que no ha hagut de moure's de la seva ciutat natal per afegir-se al grup seleccionat per Valero Rivera. "Estem treballant a Barcelona i, a més, amb un gran nombre de jugadors del Barça. Ens coneixem tots i com més jugadors coneguts trobes, més còmodes estem".

Els jugadors esperen no tornar fins al febrer i és que això significaria que les coses a l'Europeu han anat bé. Al vestidor es respira confiança i Iker Romero ho confirma: "Confiem guanyar aquesta competició. Tenim una gran selecció".
Una selecció de color blaugrana
Tres blaugranes més
El seleccionador estatal no només ha dipositat la seva confiança en els jugadors del FC Barcelona Borges, sinó que també ha cridat part de l''staff' tècnic del club blaugrana. El metge de la secció, Josep Antoni Gutiérrez, el fisioterapeuta, Sebastià Salas, i el preparador físic del primer equip de futbol, Paco Seirul·lo, formen part de l'expedició per aquest Europeu.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana