FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.12.2009 17:52

Com es prepara la Copa Asobal

Meritxell Infante


Les oficines de l’Asobal han viscut aquests últims dies un ritme frenètic. La preparació de la Copa Asobal a Còrdova suposa un esforç extra i molta coordinació amb la ciutat organitzadora perquè tot surti a la perfecció.


Organitzar una competició com la Copa Asobal, que es disputa els dies 19 i 20 de desembre, comporta compaginar el dia a dia de la Lliga amb els preparatius d’un esdeveniment especial des de la distància. El ritme frenètic es contagia en les últimes hores de treball a Sant Joan Despí, on es troba la seu de l'Asobal, abans de marxar cap a Còrdova a treballar sobre el terreny.

Ciutat sense equip Asobal

asobal_2.jpgLa temporada passada, amb la Copa Asobal a Barcelona, ho tenien tot més a prop, però, aquest any, la seu és a Còrdova, que, tot i tenir equip a la Divisió d’Honor B, no té un equip a la Lliga Asobal que hi participi. “Tenim l’expectació de com respondrà la gent”, explica Montse Marco, de l'Asobal. “Còrdova és una ciutat amb caliu i que es bolca en aquests esdeveniments. Esperem un ambient festiu tant al pavelló com a la ciutat”.

Preparats per a l’arribada dels equips

El principal gruix de la feina gira entorn dels equips i cal coordinar-se amb l’organització local perquè tot estigui preparat quan arribin, divendres. Cal que tot estigui a punt al pavelló Vista Alegre i a l’hotel de concentració dels equips, una feina diferent de l’habitual. “A la Lliga seguim el dia a dia com sempre, que és un seguiment menor en l'aspecte organitzatiu, perquè els equips s’encarreguen de la majoria dels detalls. Aquí hem d’estar pendents de tot”, explica Eduardo Romero, responsable de Competicions de l'Asobal.

L’atenció a la premsa és un altre dels aspectes a tenir en compte. Uns 50 periodistes acreditats d’arreu de l’Estat es trobaran aquest cap de setmana a Còrdova en l’última cita de l’handbol aquest 2009.
Com es prepara la Copa Asobal
Activitats alternatives
Entre els al·licients que es trobaran els aficionats que assisteixin a la Copa Asobal a Còrdova, hi ha l'organització, per part de l’Asobal, d'una signatura d’autògrafs amb jugadors dels quatre equips participants, dissabte a les 12.45h, a l’hotel Córdoba Center, i un concert del grup Chloe.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana