10.12.2009 12:28

Recordant la remuntada davant el CAI

Meritxell Infante

El Barça Borges finalitza la primera volta davant el CAI Aragó, un rival d’altura. Els blaugranes tenen encara ben present la remuntada que van protagonitzar contra els aragonesos la temporada passada.

El CAI Aragó arriba al Palau aquest dissabte després de guanyar amb contundència el Reyno de Navarra (36-25), victòria amb la qual va trencar una ratxa negativa de cinc jornades sense guanyar. L’equip de Saragossa no deixa de ser un rival incòmode per als blaugranes. L’any passat, el Barça Borges va protagonitzar la remuntada de la temporada davant l’equip aragonès, després d’anar perdent durant tot el partit. Un CAI ferotge en atac va arribar a col•locar-se amb vuit gols d’avantatge abans del descans.

Una gran remuntada

25-02-09_VICTOR_TOMAS_01.jpgEls jugadors encara tenen ben present com va anar aquell partit. “L’any passat va ser molt complicat. Anàvem perdent de vuit gols i la segona part va ser espectacular, amb una gran remuntada”, recorda David Barrufet. “A partir d’aquell partit vam jugar molt bé”, apunta el capità blaugrana. Un parcial de 5 a 0 en els últims quatre minuts va sentenciar a favor del Barça (34-32).

La confirmació de Pascual

Aquell partit va ser tot un cop d’efecte per a l’equip, que va guanyar autoestima. Era el tercer partit de Pascual a la banqueta, després de prendre el relleu de Manolo Cadenas, i el resultat li va valer la confirmació al capdavant de l’equip, un cop va quedar demostrada la seva capacitat de superació. A partir d’aquell partit, els blaugranes es van mostrar intractables, van guanyar la Copa del Rei i no van encaixar cap derrota fins a la penúltima jornada al Quijote Arena davant el Ciudad Real (37-26) . “Aquest any estem jugant encara millor i esperem que sigui un partit més tranquil”, afirma Barrufet.
Tancar la primera volta amb victòria
A més de ser un partit important per la dificultat del rival, també és clau guanyar per tancar la primera volta amb victòria. “És l’últim partit de la primera volta i és important guanyar per acabar amb bones sensacions”, afirma Barrufet. L’equip disputarà la Copa Asobal els dies 19 i 20 de desembre i després ja no tornarà a jugar fins al mes de febrer, després de l’aturada de competicions perquè es disputi l’Europeu d’Àustria.