FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

04.12.2009 15:59

Pascual: “Encara volem més”

Meritxell Infante


Després del bon joc mostrat davant el Torrevella, Xavi Pascual no es conforma i vol que el seu equip continuï creixent. El desplaçament a Logronyo és una bona oportunitat de mostrar encara més davant l’equip revelació de la Lliga Asobal.


El Barça Borges continua creixent jornada rere jornada amb resultats i bon joc. Després de demostrar que són la millor defensa de la Lliga Asobal , els blaugranes tenen, aquest dissabte a Logronyo, una altra oportunitat de demostrar la seva millora. “Seguim consolidant el joc però encara volem més”, afirma el tècnic Xavi Pascual. “Hem de fer un altre pas endavant i continuar consolidant el nostre sistema defensiu, que l’atac torni a ser fluid i que seguim la mateixa línia dels darrers partits”, puntualitza.

La clau del rival: sistema

Logronyo_2009.jpgEl rival d’aquesta jornada, el Naturhouse La Rioja, és un equip que ha pujat com l’escuma en els últims temps. Els de Logronyo són cinquens a la classificació i vénen de guanyar l’Ademar i el San Antonio en les darreres jornades amb un handbol senzill però efectiu. “Han mostrat un model de joc fix. Fa tres anys que treballen amb el mateix sistema de joc i els jugadors saben perfectament quin rol tenen”, explica Pascual. “El sistema està per sobre de les individualitats, tot i que té jugadors molt bons en l’un contra un.”

A Logronyo els espera una afició rival totalment entregada que animarà els seus jugadors per guanyar els de Pascual. “Nosaltres som el Barça. A tot arreu on anem tothom es motiva i ens volen guanyar”, confirma l’entrenador blaugrana. “És natural i esperem que sigui així molt de temps, senyal que som un equip referent en l’handbol”.
Pascual: “Encara volem més”
Tots recuperats
El Barça Borges ja té a tots els seus efectius recuperats. Xavi Pascual s’ha endut 14 jugadors sèniors a Logronyo i descansen, per decisió tècnica, Marco Oneto, Cristian Ugalde, Albert Rocas i Demetrio Lozano.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana