01.12.2009 21:21

Golejada de rècord (33-13)

El FC Barcelona Borges ha golejat el Torrevieja (33-13). Però no només això. A més, els blaugranes han aconseguit el seu tercer millor partit defensiu en la seva història a l'Asobal.

L'equip de Xavi Pascual està intractable i prova d'això és el resultat d'aquest dimarts davant el Torrevella. El partit ja començava amb bones sensacions després de conèixer que David Barrufet tornava a jugar després d'un mes de baixa. Igropulo amb vuit dianes ha estat el màxim golejador del partit.

Sentència a la mitja part

2009-12-01_FCB_BORGES_-_CBM_TORREVIEJA_005.jpgEls d'Alacant han començat marcant, però l’alegria ha durat molt poc temps. Amb un parcial de 5 a 0 el Barça ha implantat la seva superioritat i regles del joc. El Torrevella ha oposat resistència durant uns minuts i ha retallat distàncies amb el 5 a 3. Aquesta ha estat l'única vegada que els de Manolo Laguna han entrat en el partit. A partir d’aquest moment els blaugranes han anat creixent a poc a poc. El 6-0 combinat amb el 5 a 1 amb Ugalde a l'avançat no ha deixat respirar per la línia dels sis metres al Torrevella. La porteria, en aquesta mitja part custodiada per Daniel Saric, ha estat vital i l'atac a la contra ha estat excel•lent.

Un parcial de 4 a 0 a un minut per al descans deixava pràcticament resolt l'enfrontament (18-8).

Sense pietat

2009-12-01_FCB_BORGES_-_CBM_TORREVIEJA_016.jpgEls blaugranes no han baixat el nivell a la represa. El Barça Borges no ha tingut pietat del seu rival. El segon temps ha començat amb quatre gols consecutius del FC Barcelona i un dels alacantins (22-9). El matx s'estava posant massa difícil per al conjunt visitant que no aconseguia superar Barrufet de cap de les maneres. Igropulo, que porta unes jornades mostrant la seva millor versió, també ha volgut unir-se a la festa i ell mateix ha fet un parcial de 5 a 1 (27-11). El Torrevieja ja no tenia res a fer i ha anat perdent forces i ànims a mesura que passen els minuts.

A dos minuts per al final, Laszlo Nagy ha marcat el 33-12 que reflectia la màxima diferència de l'enfrontament.

FC BARCELONA BORGES, 33
BM TORREVIEJA, 13

FC Barcelona Borges (18 +15): Saric, (Barrufet, ps), Juanín García (-), Rubén Garabaya (4), Daniel Sarmiento (-), Nagy (5), Rutenka (3), Igropulo (8,1 p )-set inicial-, Noddesbo (2), Ugalde (2), Rocas (5), Romero (3,1 p), Jernemyr (-) i Hansen (1).

BM Torrevella (8 +5): Pejanovic (Gómez, ps); Simonet (-), Jiménez (2), Ancizu (3), Vieyra (3,1 p), Cuartero (2), Borja Fernández (1)-set inicial -, Val (2), Rochel (-), Pellitero (-) i López (-).

Àrbitres: Jesús Escudero Santiuste i Jorge Escudero Santiuste.

Parcials: 1-1, 5-1, 7-3, 10-6, 14-7, 18-8; 21-9, 23-10, 27-11, 28-12, 31-12, 33-13.