27.11.2009 22:36

Sense fre (25-37)

El Barça ha guanyat sense problemes l'Arrate per 25 a 37. Els blaugranes han començat forts i dominant el seu rival. La defensa ha estat clau per aconseguir aquest triomf. Juanín, Igropulo i Nagy han estat els homes del partit.

Els bons resultats segueixen acompanyant el FC Barcelona. Davant del conjunt basc els blaugranes han mostrat la seva millor versió. L'Arrate, un equip en hores baixes, no ha aconseguit controlar el joc en cap moment. Les diferències s'han disparat des dels primers compassos de joc. El Barça Borges no ha abaixat els braços en cap moment i ha gaudit sobre la pista. Una autèntica exhibició que segueix donant moral a l'equip català per afrontar la recta final de l'Asobal.

El trio perfecte

Juanín García, Laszlo Nagy i Konstantin Igropulo han format un trio perfecte durant la primera meitat. El de Lleó ha estat l'encarregat d'obrir el marcador amb dos gols consecutius (0-2). Després ha estat cosa de laterals drets. Amb dos gols de Nagy i quatre d'Igropulo s'ha arribat al minut 11 amb un 4 a 10, una diferència molt àmplia per a un Arrate que s'ha desesperat sobre la pista. Daniel Saric tampoc s'ha quedat enrere i amb vuit parades ha dificultat encara més el gol al seu rival, gol completament anul·lat per una muralla blaugrana que en poques ocasions ha deixat veure la xarxa als jugadors de l'Eibar. El contraatac també ha estat present, un cop més, en el joc barcelonista. Fins a sis vegades el FC Barcelona ha utilitzat aquesta arma per superar Blaze Voncina.

L'avantatge ha anat augmentant i s'ha arribat al descans amb un 11-18, un resultat que deixava pràcticament sentenciat l'enfrontament.

No perden gas

Lluny de relaxar-se, els jugadors de Xavi Pascual han mantingut el nivell durant el segon temps. També Juanín i Igropulo han seguit sent els jugadors clau. L'extrem esquerre estava inspirat i no ha desaprofitat cap oportunitat. Al jugador no se li han cansat les cames i ha corregut al contraatac com ningú. El guió ha estat el mateix: una defensa sòlida, combinada amb un joc ofensiu, intel·ligent i eficaç i una porteria infalible.

Un parcial de zero a quatre en el minut 23 ha deixat sense opcions el conjunt local (21-33). Al final, el resultat ha estat de 25 a 37.
ARRATE, 25
FC BARCELONA BORGES, 37

Arrate (11+14): Voncina (Moyua, ps), Törö (3, 1 p.), Beljanski, Berrios (1), Harsányi (3), Rédei (4), Cutura (5, 1 p.), Sergio Cid (2), Marc García (2, 1 p.), Arroyo (1), Tokic (3), Iker Serrano (1) i Gorka Garate.

FC Barcelona Borges (19+18): Saric (Gonzalo Pérez de Vargas, ps.), Juanín García (10), Garabaya, Sarmiento (1), Iker Romero (1), Nagy (5), Boldsen, Igropulo (11, 5 p.), Noddesbo (4), Jermenyr, Rutenka (1), Hansen (1) i Rocas (3).

Parcials: 2-4, 3-8, 5-11, 7-13, 10-17, 11-19; 12-22, 14-23, 18-26, 21-29, 22-34, 25-37.

Àrbitres: Bellano i Belloso