21.11.2009 17:45

La segona part torna a ser decisiva (35-28)

El Barça Borges ha guanyat el Vardar Skopje per 35-28 en l'últim partit de Lliga de Campions del 2009. La segona part ha tornat a ser decisiva. Víctor Tomás amb vuit gols ha estat el jugador més destacat del partit.

Igual que en el partit d'anada, l'Skopje ha oposat resistència durant la primera part. S'ha repetit la mateixa història que en l'SRC 'Kale' i, fins i tot, s'ha repetit el resultat. A Macedònia el FC Barcelona va guanyar per 28 a 35.

Tomàs i Noddesbo donen un respir

2009-11-21_FCB_BORGES_-_VARDAR_PRO_SKOPJE_010.jpgL'equip de Xavi Pascual ha sortit fred a la pista. Per la seva banda, el Vardar ha pressionat al màxim els blaugranes. Els macedonis han descol·locat la defensa del Barça Borges amb un atac molt ràpid i en defensa no han deixat gaires opcions als blaugranes. Al minut 13 Víctor Tomás ha pres la posició d'avançat a la defensa 5-1 i ha donat un tomb al joc barcelonista. Això, juntament amb un Jesper Noddesbo molt inspirat sobre la línia de sis metres, ha portat el Barça a posar-se quatre gols per sobre, cosa que ha significat el 13-9 després d'un parcial de quatre a zero.

Les nombroses exclusions dels de Barcelona han afavorit que el rival pogués escurçar distàncies, fins arribar al descans amb un 15 a 13.

El millor Barça

2009-11-21_FCB_BORGES_-_VARDAR_PRO_SKOPJE_013.jpgA la represa, el Barça Borges ha arrencat amb força. La defensa s'ha fet més forta i això ha fet que l'equip pogués córrer al contraatac. Iker Romero també ha aportat el seu granet de sorra i ha afusellat la porteria contrària amb els seus llançaments exteriors. El FC Barcelona ha anat creixent a poc a poc fins que Víctor Tomás no ha tingut pietat de l'Skopje i amb la seva esquerra ha acabat de sentenciar l'enfrontament. Amb un parcial de set a zero, cinc d'aquests gols obra de l'extrem dret, els blaugranes han deixat el marcador en 32-22 quan faltaven vuit minuts per al final.

Les exclusions han tornat a marcar la dinàmica d'aquests últims minuts amb què els de Vujovic han retallat diferències, però de manera innecessària perquè ja era massa tard.

FC BARCELONA BORGES, 35
VARDAR SKOPJE, 28

FC Barcelona Borges (15+20): Saric (Gonzalo Pérez, ps), Rocas (2), Igropulo (2), Garabaya (0), Jernemyr (0), Boldsen (1), Juanín (6) -set inicial- Sarmiento (2), Iker Romero (4), Hansen (5,2 p), Nagy (1) Tomás (8) i Noddesbo (4).

Vardar Skopje (13+15): Mitrevski (Angelov, ps), Pesic (6), Angelovski (2), Jovcevski (2), Alusovski (2), Djordjevic (4), V. Markovski (0) -set inicial- Simovic (1), N. Markovski (1), Pecakovski (6,2 p.), Makaloski (3 p.) i Vukcevic (1).

Àrbitres: E. Leandersson (FIN) i M. Lindroos (FIN).

Parcials: 3-2, 7-6, 10-8, 13-10,13-13, 15-13; 17-15, 21-18, 25-21, 30-22, 33-25, 35-28.