18.11.2009 21:29

No cessen les victòries (31-23)

El Barça Borges suma una nova victòria a l'Asobal després de guanyar l'Octavio per 31 gols a 23. Els gallecs han oposat resistència però la superioritat blaugrana s'ha fet notar a partir de la recta final del primer temps.

Els blaugranes no deixen de recollir victòries i el Palau s'està convertint en un autèntic impossible per als rivals que visiten aquesta pista. La defensa ha tornat a marcar les diferències davant els gallecs, que s'han mantingut en el partit durant els primers minuts de la primera meitat. Daniel Saric també ha tingut una gran actuació sota pals, amb els seus companys Mikkel (7) i Tomàs (6), màxims anotadors de l'enfrontament.

Els últims minuts decideixen

2009-11-18_FCB_BORGES_-_OCTAVIO_PILOTES_POSADA_005.JPGHa estat l'Octavio Pilotes Posada el que millors cartes ha tret sobre la taula en el començament del partit. Els gallecs han intentat sorprendre els blaugranes i en els primers compassos de joc ho han aconseguit. De fet, s’han col•locat fins a dos gols per davant amb el 2 a 4 en el minut vuit gràcies en gran part per la bona feina del seu porter Yeray, que ho ha aturat tot.

Davant aquesta situació, un Barça que havia saltat fred a la pista i que gairebé no ha tingut sort de cara a porteria ha reaccionat i amb una defensa forta ha aconseguit acorralar més al seu rival. Ha estat al minut 25 quan el FC Barcelona, amb un Víctor Tomás inspirat a la contra, ha marcat els primers avantatges importants amb el 14 a 10 a cinc minuts per arribar al descans. Ha estat Rutenka l'encarregat de tancar aquest període amb el 17-12 en l'últim minut.

Els millors minuts del Barça

2009-11-18_FCB_BORGES_-_OCTAVIO_PILOTES_POSADA_020.JPGPoc ha tingut a veure la segona meitat amb els primers 30 minuts. El Barça Borges ha sortit molt més concentrat al camp i ha ajustat la seva defensa sobre la línia de sis metres. Daniel Saric també s'ha convertit en una garantia per al seu equip sota pals. Amb cinc gols consecutius en el minut 20, de nou liderat per Víctor Tomás, els blaugranes han trencat el partit. Amb un 26 a 18 en contra, l'Octavio no ha deixat de lluitar, però ha estat quan el FC Barcelona ha jugat com en els últims dies, controlant, amb calma i amb contundència de cara a porteria. Mikkel ha afusellat l'àrea contrària. La seva dreta ha deixat KO a Yeray que fins aleshores estava sent el pitjor malson dels blaugranes.

Pascual ha donat minuts a Álvaro Ruiz que ha marcat un gol, el 29 a 23. Gonzalo Pérez de Vargas, que cada dia té més protagonisme dins l'equip, també ha pogut jugar.

FC BARCELONA BORGES, 31
OCTAVIO PILOTES POSADA, 23

FC Barcelona Borges (17+14): Saric (Gonzalo Pérez, m.52); Tomás (6), Igropulo (3,1p), Oneto (1), Jernemyr (-), Hansen (7, 3p), Ugalde (1) -set inicial-, Boldsen (-), Garabaya (3), Nagy(3), Rutenka (5, 1p), Sarmiento (1) i Ruiz (1).

Octavio P.Posadas (12+11): Lamariano (1); Masachs (6, 2p), Infestas (2, 1p), Crevatin (2), Montávez (1) Macías (-), Fernández (-) -set inicial-, Stefanovic (2), Rudovic (3), Valero Rivera Jr. (6, 2p.), Martínez (-), Pavlovic (-) i Xavi Díaz (p.s).

Àrbitros: García Serradilla i Marín Lorente.

Parcials: 1-1, 3-4, 6-6, 9-8, 13-10, 17-12; 19-14, 21-16, 21-18, 25-18, 27-20, 31-23.