07.11.2009 17:51

Una defensa de 'Champions' (28-22)

Verónica Díez

El FC Barcelona Borges ha guanyat l'Ademar de Lleó per 28 a 22. La defensa ha estat clau en la victòria. A més, la tasca de Saric a la porteria ha tornat a ser de gran ajuda per a l'atac blaugrana.

Si durant els primers minuts la balança no s'ha declinat cap a cap banda, amb el pas del temps ha estat el joc blaugrana el que ha destacat. També és cert que l'Ademar ha intentat anar retallant distàncies durant tot el partit, però la reacció del FC Barcelona ha estat més eficaç.

Un 5-0 trenca el partit

2009-11-07_PARTIDO_040.JPGSi per alguna cosa s'han caracteritzat els primers compassos de joc és per la gran igualtat i pel duel de defenses. De fet, el primer gol no ha arribat fins al minut 3 gràcies a un contraatac de Stranovski. El seu company Martins ha tornat a aprofitar un error ofensiu del Barça per sortir a la contra i col·locar els de Lleó dos gols per sobre (0-2). El Barça ha despertat aleshores i en el minut 10 ja ha aconseguit la seva primera superioritat (4-3).

Però no ha estat fins passada la meitat d'aquest període quan el FC Barcelona ha trencat el partit. Un parcial de 5-0 liderat per Juanín García ha posat el conjunt català cinc gols per sobre l'Ademar (9-4). Malgrat l'esforç lleonès per tornar a igualar el partit, els de Xavi Pascual han sabut mantenir-se ferms i han tancat el primer temps amb un 13 a 10.

Absoluts dominadors

2009-11-07_PARTIDO_051.JPGEl segon període ha començat amb quatre gols consecutius. Un Igropulo molt fi en atac, un Saric infal·lible a la porteria i una defensa 6-0 infranquejable, amb Magnus Jernemyr letal recuperant pilotes, han anat empetitint l'Ademar. Els parcials s'han anat succeint i és que els de Jordi Ribera s'han quedat pràcticament sense opcions de cara a porteria. Amb un 4 a 0 i un marcador de 25 a 19 a 10 minuts per al final, al Palau ja estava tot dit.

Els blaugranes han mostrat la seva millor versió, amb un molt bon joc d'equip amb el qual han sabut anular el seu rival.
FC BARCELONA BORGES, 28
REALE ADEMAR, 22

FC Barcelona Borges (13+15): Saric, Juanín García (7), Rocas (1), Igropulo (5), Sarmiento (1), Rutenka (4), Oneto (-), set inicial, Víctor Tomás (3), Garabaya (-), Romero (2), Jernemyr (-), Boldsen (1), Hansen (3) i Noddesbo (1)

Reale Ademar (10+12): Alilovic (Álamo, ps), Bicanic (-), Buntic (1), Martins (1), Chernov (3), Stranovsky (4), Carou (2), set inicial, Jorge García (1), Krivochlykov (3, 1p), Aguirrezabalga (2), Doder (3), Ugarte (2) i Montoro (-).

Àrbitres: Abrahamsen i Kristiansen (Noruega).

Parcials: 0-2, 3-3, 6-4, 8-4, 10-7, 13-10; 17-11, 19-14, 21-16, 25-16, 27-19, 28-22.