04.11.2009 22:07

Fi a la mala ratxa a Pamplona (27-32)

El FC Barcelona Borges torna de Pamplona amb una victòria davant el Reyno de Navarra San Antonio. Els blaugranes han trencat la mala ratxa de cinc anys sense guanyar a l'Universitario de Navarra.

Els locals han sabut mantenir-se amb opcions de guanyar durant la primera meitat del primer període. En el minut 20, el Barça ha premut l'accelerador i no ha aixecat el peu fins a l'últim segon. La segona part ha estat controlada pels blaugrana, que han defensat les diferències i, amb un joc ordenat i tranquil, han sumat dos nous punts que els mantenen en la part alta de la classificació.

De menys a més

_F7X1821.JPGEl Reyno de Navarra era conscient de la dificultat del partit i ha sortit amb tota l'artilleria a la pista. Concentrats i amb fam de gol, han estat els de Pamplona els primers a avançar-se en el marcador. Cristian Ugalde ha estat l'encarregat d'avançar el Barça Borges per primera vegada amb el 3 a 4. A partir d'aquest moment, el San Antonio ha perdut força, a diferència del Barça Borges, que ha continuat atacant per trencar el partit. En el minut 18 semblava que ho havia aconseguit amb el 8 a 13, però l'exclusió de Igropulo ha permès als locals retallar diferències fins al 10 a 13.

Amb set homes sobre la pista, el Barça Borges ha tornat a intentar-ho, aquest cop amb èxit. A un minut per arribar al descans, l'equip català ha deixat l'electrònic en 14 a 20, màxim avantatge del partit fins al moment. A la mitja part, un 15 a 20.

Mantenint la línia

En el segon temps, els blaugran han continuat mantenint la superioritat tant en el marcador com en el joc. És cert que els navarresos han millorat en defensa, i han generat millors accions ofensives, però que no han estat capaços de transformar. Per la seva banda, els blaugranes han sumat la força d'una altra de les seves peces clau, Daniel Saric. Un cop més, la porteria ha tornat a ser important. Els blaugrana han aprofitat al màxim les oportunitats que els ha servit en safata la bona feina del porter bosnià. Ugalde tornava a col·locar una renda de sis gols de diferència, en el minut 35, amb el 16 a 22. El mateix extrem ho tornava a repetir quan faltaven cinc minuts per al final (25-31).

El Reyno de Navarra no ha tingut prou temps per remuntar i encara menys contra amb un gran FC Barcelona davant seu. El Pavelló Universitario de Navarra s'ha quedat en silenci. El partit estava sentenciat (27-32).
FITXA DEL PARTIT
REYNO DE NAVARRA SAN ANTONIO, 27
FC BARCELONA BORGES, 32

San Antonio: Ristanovic, Elizaga (3), Ruesga (7), Hernández (7), Malmagro (3), Nikolic (1), Nikcevic (3), set inicial, Vargas, Dominikovic, Eloy, Besirevic, Jurkiewicz (3), Víctor Álvarez i Aguirrezabalaga.

FC Barcelona: Tomàs (2), Garabaya (1), Saric, Ugalde (7), Jernemyr, Boldsen (2), Igropulo (1), set inicial, Sarmiento (4), Romero, Rutenka (6), Mikkel (2), Rocas (4) i Oneto (3).

Parcials: 3-3, 5-6, 8-11, 10-14, 13-17, 15-20; 16-22, 18-23, 20-25, 23-29, 25-31, 27-32.

Àrbitres: Antonio Martín Franco i José Ignacio Monroy.