14.10.2009 22:36

Triomf treballat de principi a fi (21-22)

El FC Barcelona Borges ha guanyat a domicili l'Antequera 2010 per 21 a 22. Els blaugranes han hagut de treballar dur per sortir de la pista malaguenya amb els dos punts.

Amb lluita, lliurament i sense abaixar els braços en cap moment, el Barça torna de Màlaga amb un nou triomf a l'Asobal. Ha costat, sobretot a partir de la segona part, en què el partit s'ha igualat al màxim. Cristian Ugalde ha tornat a ser l'artífex de l'últim gol del matx, igual que va passar el curs passat, gràcies a un robatori de pilota que ha finalitzat ell mateix. El seu company Daniel Saric ha estat el jugador més destacat del partit. Amb les seves aturades ha fet més gran el seu equip i ha ajudat en moments determinats en què l'Antequera es podia haver avançat.

Les exclusions fan mal

Fins a cinc exclusions ha patit el FC Barcelona Borges durant la primera part, dues de les quals del mateix jugador, Rubén Garabaya. El joc en inferioritat ha estat el que ha deixat tocat el Barça durant el primer període. Període que ha començat de cara i que en el minut 23 encara millorava més, quan es marcava un parcial de 0 a 4 que deixava el marcador en 6 a 10. Però de nou els de Xavi Pascual s'han quedat sense un dels seus homes en pista, Joachim Boldsen. Això, juntament amb un parell d'errors ofensius, ha deixat via lliure a l’Antequera per retallar distàncies i arribar al descans amb un 10 a 12.

Es compliquen les coses

Si en el primer temps s'ha hagut de lluitar al 100% per mantenir la superioritat, a la segona part el partit s'ha posat encara més coll amunt. En el minut 15, Rafael Baena González posava el marcador en taules (16-16) i donava una injecció de moral i optimisme a l'Antequera. Just abans, Mikkel Hansen i Víctor Tomás havien estat exclosos durant dos minuts. Però el pitjor estava per arribar. En el minut 22 i amb Marco Antonio Oneto com a nou exclòs, els malaguenys han aprofitat per posar-se per davant (20-19).

El FC Barcelona Borges ha posat aleshores les cartes sobre la taula i amb un cop de ràbia ha aconseguit un parcial de 0 a 3 decisiu. Dos gols de Víctor Tomás i un altre de Cristian Ugalde a la contra han donat el triomf a un Barça que ha lluitat fins a l'última pilota a Màlaga.

ANTEQUERA 2010, 21
FC BARCELONA BORGES, 22

Antequera 2010, 21 (10+11): Jorge Martínez, Schulz, Pérez Canca, Trivundza (1), Obradovic (4), Baena (2), Alexis (4) –set inicial–, Andersson, Soto (3), Moya, Curkovic, Luis Felipe, Ramos (1) i Cid (6).

FC Barcelona Borges, 22 (12+10): Saric, Tomás (4), Garabaya, Boldsen, Oneto (4), Ugalde (3), Igropulo (1) –set inicial–, Barrufet (p.s.), Sarmiento (2), Iker Romero, Rutenka (4, 3p.), Hansen (3), Rocas (1) i Juanín.

Árbitres: Fuertes i Martín García.

Parcials: 1-1, 3-4, 4-6, 6-8, 6-10, 10-12; 11-13, 12-15, 15-16, 18-19, 20-20, 21-22.